خرما سرخ شده یه دسر خلاقانه برای افطار؛ طرز تهیه با تمام نکات
عموماً هنگام افطار طبق توصیۀ دین و نیز توصیۀ پزشکان با خرما روزهمان را باز میکنیم. خرما را به صورتهای مختلف تفتداده یا با ادویههای مختلف یا با گردو میتوان نوش جان کرد.
مدرسه آنلاین – خرما سرخ شده یک دسر ابتکاری و خوشمزه است که می توانید برای افطار ماه رمضان درست کنید. برای تهیۀ این دسر خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد : 8 قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری : 1 قاشق غذاخوری
ماست : 5 قاشق غذاخوری
شکر : 2 قاشق غذاخوری
گلاب : 2 قاشق غذاخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
خرما و گردو : به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا تمام مواد به جز خرما را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر غلیظ درست شود. (از مواد کیک غلیظتر باشد.)
اجازه بدهید خمیر نیم ساعت استراحت کند تا ورو بیاید.
در ظرف دیگر خرماها را شسته و هستۀ آنها را جدا کنید. درون خرما را با گردو پر کنید.
حالا خرماها را در خمیر بغلطانید تا سطح خرما کاملاً با خمیر پوشیده شود.
در آخر خرماها را داخل روغن داغ و غوطه ور شده سرخ کنید و در ظرف دلخواهتان بچینید.
نوش جان.