تا حالا کوفته ی هویج به این خوشمزگی خوردی؟
درست کردن غذا و آشپزی سلیقه و هنر و ذوق خاصی میخواهد که کدبانوهای ایرانی از آن برخوردار هستند.
مدرسه آنلاین– پختن غذا یکی از تفریحات لذتبخش است که خانمهای هنرمند ایرانی با عشق آن را انجام میدهند. اما گاهی درست کردن غذا برای وعدههای ناهار و شام و به خصوص اگر مهمان داشته باشیم کمی سخت است و سختی کار آنجاست که نمیدانیم چی درست کنیم و مدام به این فکر میکنیم که چه غذای جدیدی بپزیم که خوشمزه هم باشد.
ما امروز با آموزش پخت یک غذای اصیل و خوشمزه و جدید به نام کوفتۀ هویج با شما هستیم. همراه ما باشید.
مواد لازم:
هویج :سه عدد
پیاز داغ: چهار قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
آرد نخودچی: دو قاشق غذا خوری
تخم مرغ: یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
فلفل، زردچوبه و نمک: به مقدار لازم
آلو: به میزان دلخواه
آبلیمو و شکر: از هر کدام دو قاشق غذاخوری (اختیاری است.)
طرز تهیۀ کوفتۀ هویج:
ابتدا هویج را رندۀ ریز میکنیم. بعد آردنخودچی و زردچوبه و تخممرغ را اضافه میکنیم، به همراه گوشت خوب ورز میدهیم. سپس مواد را به صورت گلولههای کوچک درمیآوریم و سرخ میکنیم.
در قابلمهای دیگر آب میریزیم و روی گاز میگذاریم تا به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، پیاز داغ را با رب کمی تفت میدهیم. سپس زردچوبه، فلفل و نمک را داخلش میریزیم و کوفته ریزههای سرخ شده و آلوها را به آب جوش اضافه میکنیم و درآخر چاشنی که شامل دو قاشق آبلیمو و دو قاشق شکر هست بدان میافزاییم.
کوفتۀ هویج ما آماده است.