تغذیهمامان بابا

آموزش پنج دمنوش داغ اناری برای روزهای سرد پاییزی

دمنوش‌ها از نوشیدنی‌های محبوب و مفید است که خواص گوناگونی دارد. خیلی‌ها طرفدار دمنوش هستند اما ممکن است طرز تهیۀ آنها را بلد نباشند. نحوۀ دم کردن دمنوش مهم است؛ زیرا باید خواص آن حفظ شود و به خوبی آن را به بدن شما منتقل کند.

مدرسه آنلاین – گل‌ها، میوه‌ها و گیاهان خواص بی‌نظیری دارند و اغلب روح و روان را آرام می‌کنند و برای جسم نیز فواید زیادی دارند و گاه برای برخی دردها درمان هستند. نحوۀ دم کردن دمنوش که هم عطر آن حفظ شود و هم رنگ زیبایی داشته باشد و هم خواصش محفوظ بماند مهم است.

امروز با طرز تهیۀ چند دمنوش اناری برای روزهای سرد سال با شما همراه هستیم. درست کنید، نوش جان کنید و گرم شوید.

1-چای انار

کافی است دانه‌های دو عدد انار را داخل یک قوری مناسب ریخته و ۴ فنجان آب جوش اضافه کنید.
قوری را حدود نیم ساعت روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا دانه‌های انار رنگ و طعم خود را به آب بدهند.
 دمنوش انار خوشمزۀ شما آماده است.

2-دمنوش انار و لیمو

برای تهیۀ این نوشیدنی، هفت فنجان آب را با یک فنجان شکر (یا سه قاشق عسل)، کمی زنجبیل تازه، سه عدد میخک و یک عدد چوب دارچین مخلوط کنید و بگذارید تا آب جوش بیاید. سپس یک دقیقه اجازه دهید تا تمامی مواد با هم جوش بخورد. بعد به این مخلوط یک فنجان آب انار و یک چهارم فنجان آبلیموی ترش اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه آن را صاف و در فنجان‌های مورد نظر بریزید. روی هر فنجان چای نیز یک حلقۀ نازک لیموترش تازه قرار دهید و آن را گرم میل کنید.

3-دمنوش انار و پرتقال

آب انار، آب پرتقال، آب، عسل یا نبات و چوب دارچین را در قوری مناسبی بریزید و هم بزنید تا عسل با میوه‌ها به خوبی ترکیب شود. سپس رندۀ پوست پرتقال را اضافه کنید و قوری را به مدت یک ساعت روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پس از این مدت، دمنوش  را در فنجان‌های مورد نظر بریزید و نوش جان کنید.

4-دمنوش انار معطر

آب انار، آب پرتقال، زنجبیل، دارچین، میخک، هل و بادیان رومی را در قوری مناسبی بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و به مدت 30 دقیقه فرصت دهید تا دم بکشد. پس از این مدت قوری را از روی حرارت بردارید، دمنوش را از صافی عبور دهید و در لیوان‌های مورد نظر بریزید. دمنوش شما آماده است.

5-چای با دمنوش انار

یک انار را دان کرده و به همراه چوب دارچین و کمی چای خشک معمولی و چند پر گلپر داخل قوری بریزید و پس از به جوش آوردن آب، قوری را با آب جوشیده پر کرده و بگذارید روی بخار کتری تا خوب دم بکشد. می‌توانید به جای آب از آب انار برای جوش آوردن و ریختن داخل قوری استفاده کنید تا  شما بدهد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا