بدون دسته بندی

حسین ماهینی کیست؟

بازداشت حسین ماهینی

حسین ماهینی متولد ۲۵ شهریور ۱۳۶۵ و بازیکن فوتبال اهل ایران است که در پست مدافع بازی می‌کند.

مدرسه آنلاین- او فوتبال را به شکل خیابانی و از کوچه‌های بوشهر آغاز کرده‌است. همچنین او از دوران کودکی، به همراه پدرش، محمدحسین ماهینی، بازیکن پیشین تیم فوتبال شاهین بوشهر، فوتبال را تجربه کرد.

ماهینی، در نوجوانی، مدتی در تیم نوجوانان بسیج بوشهر، حضور داشت و پس از آن به مدت شش سال در تیم نوجوانان، امید و بزرگسالان ایران‌جوان بوشهر به ادامهٔ فوتبال خود پرداخت. ماهینی در تیرماه ۱۳۸۴، هنگامی که ۱۸ سال و نه ماه داشت، از تیم زیر ۱۹ سال ایران‌جوان بوشهر به تیم زیر ۱۹ سال استقلال اهواز پیوست و کمی بعد در شهریور همان سال، به تیم اصلی منتقل شد.

فوتبال حرفه ای

از فصل ۸۵–۱۳۸۴ تا ۸۹–۱۳۸۸ لیگ برتر فوتبال ایران، ماهینی ۹۵ بازی لیگ برای استقلال اهواز به میدان رفت و سه گل هم زد تا توجه دیگر تیم‌های لیگ، همانند ذوب‌آهن اصفهان را جلب کند؛ در تیر ۱۳۸۹، با پیوستن به ذوب‌آهن، تجربه‌ای موفق در این تیم، به دست آورد.

او با این تیم، توانست به عنوان دومین تیم ایرانی، به فینال رقابت‌های جدید آسیایی برود و نایب قهرمان لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۰ شود. در خرداد ۱۳۹۱، ماهینی با بازیکنانی چون محسن بنگر و سید جلال حسینی به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست تا خط دفاعی جدیدی در این تیم، پدید آید. در این سال، او با پرسپولیس، نایب قهرمان جام حذفی ۹۲–۱۳۹۱ شد. کمی بعد، او برای انجام خدمت اجباری سربازی، با قراردادی قرضی به ملوان پیوست و از ۲۹ مهر ۱۳۹۳، رسماً به سهمیهٔ ملوان، افزوده شد. او ۲۸ بازی در لیگ برای ملوان انجام داد، یک گل زد و در این مسابقات، از بازیکنان ترکیب ثابت این تیم بوده‌است و تنها دو بار، بیرون کشیده شد.

بازگشت به پرسپولیس

از یک تیر ۱۳۹۵، دوباره به پرسپولیس بازگشت تا شاگرد برانکو ایوانکوویچ شود و یکی از بهترین آمار دفاعی تاریخ لیگ را با تیم آن دوران پرسپولیس، بسازد. او با پرسپولیس به سه قهرمانی لیگ، سه قهرمانی سوپر جام و یک قهرمانی جام حذفی رسید. همچنین در فصل ۲۰۱۷ لیگ آسیا، در تیم فصل قرار گرفت و در فصل ۲۰۱۸، نایب قهرمان آسیا شد.

بازی ملی

ماهینی در دو ردهٔ ملی فوتبال ایران نیز بازی کرده‌است. در بازی‌های آسیایی ۲۰۰۶ که در دوحه قطر، برگزار شد، وی به همراه تیم ملی فوتبال امید ایران، به مدال برنز مسابقات، دست یافت. ماهینی برای نخستین بار، هنگامی که برای ذوب‌آهن اصفهان بازی می‌کرد، در ۶ خرداد ۱۳۹۰، توسط کارلوس کی‌روش به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شد.

نخستین بازی ملی او، در یک دیدار دوستانه برابر ماداگاسکار بود که با پیروزی ۱–۰ ایران، همراه شد. او همچنین از بازیکنان ایران، در مرحله مقدماتی جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ بود و توانست با این تیم، به جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴، راه یابد. هرچند که در جام جهانی، تنها یک نیمکت‌نشین بود. ماهینی در مجموع، ۲۳ بازی رسمی برای تیم ملی فوتبال ایران انجام داده‌است و آخرین آنان، در بازی‌های دوستانه بودند.

ماهینی بیشتر در پست‌های دفاعی عقب، بازی کرده‌است؛ جایی که با استفاده از سرعت و توانایی عبور خود، بسیار اثرگذار بوده‌است. او در تیم‌هایی که در آنان حضور داشته‌است، معمولاً جایگاه ثابتی در دفاع راست، داشت اما در پست دفاع چپ نیز به شکل قابل توجهی به کار گرفته شد و در آن منطقه از زمین نیز بسیار موفق بوده‌است. او به دلیل چند پسته بودن و به‌کار گرفته شدن در پست‌های گوناگون، به «آچار فرانسهٔ» پرسپولیس، معروف شد.

بیوگرافی شخصی حسین ماهینی

حسین ماهینی در ۲۵ شهریور ۱۳۶۵ در بوشهر زاده شد و در محلهٔ جلالی این شهر، زندگی می‌کرد. پدرش، محمدحسین ماهینی، از بازیکنان پیشین تیم فوتبال شاهین بوشهر است؛ او از دوران کودکی، با حسین ماهینی به بازی فوتبال می‌پرداخت. مادر وی، یک آموزگار بوده‌است و ماهینی یک برادر کوچک‌تر و یک خواهر بزرگ‌تر نیز دارد.

وی خود را از هواداران پرسپولیس اعلام کرده‌است. ماهینی با انیس محمدی ازدواج کرده‌است و فرزندی دختر، با نام «مایسا» دارد.

جضور در توئیتر و اینستاگرام

بنابر گزارشی در مرداد ۱۳۹۳ و طبق گفتهٔ یکی از مسئولان وقت پرسپولیس، ماهینی از دی‌ماه ۱۳۹۱، دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی پرسپولیس بوده‌است. ماهینی از بازیکنان فعال ایرانی در توییتر است. او در اردیبهشت ۱۳۹۳ به این شبکه اجتماعی پیوست که با پیام تبریک ورود از جک دورسی، مدیر عامل توییتر روبرو شد.

بر اساس گزارش و گفت‌وگویی در همشهری‌آنلاین، ماهینی نخستین فوتبالیست از میان بازیکنان پرسپولیس و استقلال (رقبای سنتی در شهرآورد تهران) بوده‌است که وارد اینستاگرام شد. او همچنین اعلام داشته‌است که برنامهٔ تلویزیونی ۹۰، یک برنامهٔ ورزشی ایرانی، را پیگیری می‌کرده‌است.

بازداشت حسین ماهینی

ماهینی در جریان اعتراضات منجر به اغتشاش ۱۴۰۱ ایران به‌اتهام «تشویق به اغتشاش و همصدایی با دشمن» بازداشت شد.

نوشته های مشابه

‫35 دیدگاه ها

    1. از کدام مردم میگید؟ اعتراض با اغتشاش فرق داره. آسیب رساندن به اماکن و اموال عمومی اعتراض نیست.

      1. آخی چقد این جماعت مثبتن..اصلا نمیدونن تخریب اماکن عمومی چی هست؟
        یه دور فیلم‌های ۵۷ رو ببین

      2. مردم فقط تویی و هم قطارات،بقیه موالید شما محسوب میشن در ضمن اگر واقعا ذره ای وجدان داشته باشی بایستی از مرگ دیگران بی تفاوت نگذری .من خودم برای ویزیت پزشک در جایی بودم که بی دلیل مورد بی احترامی و فحاشی از سمت هم قطارات قرار گرفتم اینم یاداوری کنم که اکثریت شماها ذره ای برای کشورتون فداکاری نکردین مطمینم که شخص خودت توی تمام اقوام دور و نزدیکت یه شهید وطن ندارین شماها مرد روزای سخت نیستین فقط ادا در میارین

        1. انسانی که دروغ می گوید نه وجدان دارد نه شرافت و کرامت انسانی.‌…خودفریبی تا کی؟ با خدا باشیم

      1. دوست عزیز متعجم از اینکه هر گاه هر قشر از جامعه نسبت به موضوعی اعتراض می‌کند آن اعتراض میشود اغتشاش و شروع به تحلیل میکنید و دلیل آن اعتراض را توطئه دشمنان اسلام میدانید واقعا کارگری که بعد از چندین ماه کار کردن حقوق معوقه خودش رو مطالبه میکند و با بی مهری ومتعاقبا با سرکوب رو برو می‌شود از کدام دشمن خط میگیرد دوست عزیزی که هر اعتراضی را اغتشاش میدانی نمونه های اینچنینی بسیار زیاد است مانند معلمان،بازنشستکان،مالباختگان بعضی از بانکهای خصوصی،مالبا ختگان بورس و…هر چه فکر میکنم تنها به این نتیجه میرسم که از نظر شما فریاد زدن برای مطالبه حق هم اغتشاش محسوب میشود کافیست کمی فقط کمی از تعصب بدون منطق خود بکاهید تا مشخص شود اعتراض چیست و اغتشاش چیست،چگونه یک اعتراض مسالمت آمیز اغتشاش جلوه میکند و چگونه یک دادخواهی به محکومیت دادخواه منجر میشود

        1. تو مثل اینکه ایران نبودی کی تحمعات صنفی رو گفتن اغتشاش مگه معلمین و بازنشستگان و کارگرا همشون به خواسه هاشون نرسیدن
          شما مثل اینکه کلا آزار دارین مخالفت کنی
          تمام مطالبات صنفی به حق و مسالمت آمیز تو ایران مثل همه جای دنیا پاسخ داده شده
          البته که پاسخ جماعت اغتشاش گر فقط مشت آهنین است اونم در همه دنیا

  1. وقتی فساد فوتبال ایران را بگیرد از اون افراد خائن زیاد بیرون میاد مگر اینکه فرد ریشه داشته باشد.

  2. سلام مسائل را نباید قومی قبیله ای و جناحی کرد هر کسی اشتباهی میکنه باید پاسخگو باشه نمیشه کسی ورزشکار یا هنرپیشه یا آقازاده باشه در مقابل رفتار هاش پاسخگو نباشه دعوت به اغتشاش و هم آوایی با بیگانه و دشمن از طرف هر کسی باشه نا پسند هست میخواد آیت الله منتظری قائم مقام باشه یا علی کریمی یا ماهینی یا فائزه هاشمی هر کس جفتک بزنه باید سزای عملش را ببینه

  3. قانون گیرینن کارت امریکا بخونید یه بند داره که باید مدتی علیه ایران توفضامجازی مطلب بذاره

  4. کاش زودتر اینها را گرفته بودند این همه شهید نازنین به خاطر یک مشت اشغال اغتشاشگر پر پر شدند در سوگ شهیدان میسوزیم در غم غارت امنیت اقتدار کشور سیاهپوشیم ولی هرزگان غم برهنگی دارند شب و روز اه خانواده های شهید و اه ملتی مظلوم با این اغتشاشگران است مردم زندگی خود را میکردند به یک بهانه که دادگاه هم‌پیگیرش بود هزاران قتل و غارت کردند اینها خود یزیدیان هستند لعنت خدا بر ملعونانی که با اینها همراهند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا