طرز تهیه حلوای کاسه ی شیرازی خوش عطر و خوش طعم
درست کردن دسر به ویژه در ماه مبارک رمضان میتواند یکی از موضوعات مورد علاقه و مفیدی باشد که بسیاری از خانوادهها در پی آن هستند.
مدرسه آنلاین– حلوای کاسه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده است که اصالت آن به شهر شیراز زیبا بر میگردد و یکی از حلواهای پرطرفدار و جزو اولینهاست. این حلوا همانند شلهزرد از دسرهای سفرۀ افطار است. در ادامه طرز تهیۀ این حلوای خوشمزه را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیۀ حلوای کاسه برای 5 نفر:
آرد برنج: یک پیمانه
آب: دو و نیم پیمانه
روغن مایع: 1/2 پیمانه سرخالی
شکر: یک و نیم پیمانه
کره: یک قاشق غذاخوری
گلاب: سه قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده 1/3 فنجان
پودر هل: 1/2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
مرحلۀ اول:
برای تهیۀ حلوای کاسۀ شیرازی در ابتدای کار آرد برنج را درون الک ریخته و الک میکنیم. حالا آرد برنج را درون یک تابۀ مناسب میریزیم و تابه را روی یک حرارت ملایم میگذاریم. سپس آرد را تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.
مرحلۀ دوم:
توجه داشته باشید که به دلیل متفاوت بودن جنس آرد برنج با سایر آردها سریع میسوزد، به همین دلیل آن را به صورت مداوم مخلوط میکنیم تا نسوزد و تغییر رنگ ندهد. پس از گذشت 20 تا 30 دقیقه تابه را از روی حرارت کنار میگذاریم.
مرحلۀ سوم:
حالا اجازه میدهیم آرد کاملاً خنک شود و بعد آب را به همراه زعفران دمکرده و پودر هل به آرد اضافه میکنیم و به صورت مداوم مخلوط میکنیم تا گلولههای آرد باز شود.
مرحلۀ چهارم:
وقتی که حلوا غلیط میشود به آن شکر اضافه میکنیم و به هم زدن اضافه میکنیم تا شکر حل شود.
مرحلۀ پنجم:
در حین هم زدن، روغن و گلاب را به آن اضافه کرده، زمانی که حلوا جمع شد کره را به آن اضافه میکنیم.
مرحلۀ ششم:
زمانی که ردّ قاشق روی حلوا ماند و به قاشق نچسبید، حلوا آماده است. حالا تابه را از روی حرارت برمیداریم و حلوا را درون کاسۀ مورد نظرمان میریزیم. سپس به دلخواه با پودر پسته، گل محمدی و … تزیین میکنیم.
یه سوال ،، ۱/۲ پیمانه سرخالی ینی چقد ؟ یه کم ازش برداریم خب میشه ۱/۳ پیمانه دیگه بعدشم مرحله دوم اصلا ربطی به درست کردن حلوا نداره یه هشداره که یه مرحله رو بخودش اختصاص داده