شیرینی اتریشی رو سه سوته درست کن که برای پذیرایی نوروز عالیه
پخت شیرینی در منزل علاوه بر اینکه هنر و سلیقۀ کدبانوها را نشان میدهد، از نظر هزینه نیز مقرون بهصرفه است.
مدرسه آنلاین – شیرینی عسلی یک شیرینی خیلی خوشمزه و سنتی گرگانی است که با چند قلم ساده درست میشود. برای تهیۀ این شیرینی با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد قنادی: ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ: دو عدد
کره: ۱۰۰ گرم
پودر قند: ۴۰ گرم
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
شکلات تخته ای: ۵۰ گرم
طرز تهیه:
کره و پودر قند را با دور تند همزن میزنیم که خوب ترکیب و پوک شود. موقع همزدن حتماً دورگیری شود. سپس تخممرغ و هل را اضافه میکنیم و 30 ثانیه با دور تند همزن میزنیم. در آخر آرد را الک میکنیم و در دو مرحله به مواد اضافه میکنیم.
مواد را در قیف میریزیم. در سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم. در ادامه خمیر را به صورت خطی یا هر شکل دیگری روی کاغذ روغنی قیف می زنیم.
سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر از قبل گرمشده با دمای 170 سانتیگراد قرار میدهیم تا شیرینی ها بپزد. در همین حین شکلات را درون یک کاسۀ فلزی میریزیم و روی حرارت بخار آب بن ماری میکنیم تا به طور کامل ذوب شود.
بعد از پخت و سرد شدن، شیرینیها را با شکلات ذوبشده تزیین میکنیم.
نکته:
این شیرینی را میتوانیم در ماهیتابۀ رژیمی یا ماهیتابۀ معمولی هم درست کنیم.