چاشنی کلم قرمز رو با این روش درست کن که محشره
چاشنیها طعمدهندههایی هستند که با غذاها میل میشود و جایگاه ویژهای دارد. چاشنیهای مختلف با طعمهای متفاوتی وجود دارد که برای هر غذا با توجه به طعم و نوع غذا مصرف میشود.
مدرسه آنلاین – ترشی کلم قرمز یا ترشی کلم بنفش یک چاشنی لذیذ و جذاب است که مثل ترشی بادمجان و لیته بادمجان تقریباً میتوان آن را با همۀ غذاها میل کرد. طرز تهیۀ ترشی کلم قرمز آن قدر ساده و فوری است که درست بعد از چند روز آماده شد، میتوانید از آن استفاده کنید. برای تهیۀ این چاشنی خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
کلم قرمز: دو عدد بزرگ
آبغورۀ خانگی: یک بطریِ یک لیتری
ادویه ترشی: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
نعنا خشک: مقداری
طرز تهیه:
کلمها را کمی خرد کنید، با غذاساز یا رنده ریز کنید. داخل دبۀ تمیز لایه لایه کلم، نمک، ادویۀ ترشی و نعنای خشک بریزید. برای هرلایه حدود یک قاشق غذاخوری کافی است.
در آخر رویش آبغوره بریزید. کمی فشار بدهید و درش را ببندید و در یخچال قرار دهید. بعد از سصه چهار روز آماده است.
نکته:
ادویۀ ترشی شامل تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زیره، رازیانه، دارچین و سیر است.