تغذیهمامان بابا

چاشنی کلم قرمز رو با این روش درست کن که محشره

چاشنی‌ها طعم‌دهنده‌هایی هستند که با غذاها میل می‌شود و جایگاه ویژه‌ای دارد. چاشنی‌های مختلف با طعم‌های متفاوتی وجود دارد که برای هر غذا با توجه به طعم و نوع غذا مصرف می‌شود.

مدرسه آنلاین – ترشی کلم قرمز یا ترشی کلم بنفش یک چاشنی لذیذ و جذاب است که مثل ترشی بادمجان و لیته بادمجان تقریباً می‌توان آن را با همۀ غذاها میل کرد. طرز تهیۀ ترشی کلم قرمز آن قدر ساده و فوری است که درست بعد از چند روز آماده شد، می‌توانید از آن استفاده کنید. برای تهیۀ این چاشنی خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم:

کلم‌ قرمز: دو عدد بزرگ

آبغورۀ خانگی: یک بطریِ یک لیتری

ادویه ترشی: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

نعنا خشک: مقداری

طرز تهیه:

کلم‌ها را کمی خرد کنید، با غذاساز یا رنده ریز کنید. داخل دبۀ تمیز لایه لایه کلم، نمک، ادویۀ ترشی و نعنای خشک بریزید. برای هرلایه حدود  یک قاشق غذاخوری کافی است.

در آخر رویش آبغوره بریزید. کمی فشار بدهید و درش را ببندید و در یخچال قرار دهید. بعد از  سصه چهار روز آماده است.

نکته:

ادویۀ ترشی شامل تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زیره، رازیانه، دارچین و سیر است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا