تغذیهمامان بابا

طرز تهیه ژله شکری مخصوص عید نوروز

نزدیک عید، خانم‌های با سلیقه و هنرمند به فکر درست کردن خوراکی های خوشمره میفتند. ژله شکری یکی از خوراکی هایی است که برای پذیرایی در عید نوروز  استفاده می شود.

مدرسه آنلاین- درست کردن دسر و شیرینی در خانه بسیار لذت بخش است مخصوصا اگر برای پذیرایی از مهمانان در عید نوروز باشد. در این بخش از مدرسه آنلاین به آموزش درست کردن ژله شکری پرداخته ایم.

مواد لازم

شکر 440 گرم

آب سیب 180 میلی لیتر

آب لیموی تازه یک قاشق سوپ خوری

پودر ژلاتین دو و یک دوم قاشق سوپخوری

پوست لیمو رنده شده یک قاشق سوپخوری

آب سه چهارم پیمانه

شکر اضافه به مقدار لازم

رنگ خوراکی به مقدار لازم

اسانس سه قطره

طرز تهیه 

ژلاتین را روی آب بریزید تا به حالت اسفنجی درآید.

سپس روی بخار آب قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.

آب سیب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و محلول شروع به جوشیدن کند.

دماسنج را داخل محلول قرار دهید و محیط داخلی ظرف را به دفعات در حین جوشیدن با برس مرطوب کنید تا از کریستالیزه شدن شکر در دیواره داخلی ظرف جلوگیری شود.دمای محلول باید به 122 درجه سانتیگراد برسد.

محلول را از روی حرارت بردارید و به مدت 3 تا 5 دقیقه زمان دهید تا حباب های آن محو شود.

سپس اسانس را داخل ژلاتین رقیق شده بریزید و داخل شیره اضافه کنید.

پوست لیمو، آب لیموی تازه و رنگ را نیز در این مرحله به شیره افزوده و مخلوط کنید.

قالب 20×20 سانتیمتری را چرب کرده محلول آماده را داخل آن بریزید.زمان کافی به مواد بدهید تا خنک شود.

سپس به مدت 8 ساعت یا یک شب داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.سپس از قالب جدا کرده و برش دهید و یا در صورت دلخواه می توانید از کاترهای متفاوت استفاده نمایید.

تکه های برش خورده را در شکر اضافه بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید.

این ژله را می توانید در ظرف دردار به مدت 15 روز در دمای محیط نگهداری نمایید و برای ماندگاری طولانی تر نیز آن را در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا