تغذیهمامان بابا

شامی هویج یه غذای خوشمزه و آسون برای افطار

برای افطار غذاهای نانی به خصوص شامی خیلی می‌چسبد. شامی‌ها غذاهای نانی خوشمزه‌ای هستند که انواع و اقسامی دارند و تهیۀ آنها راحت است.

مدرسه آنلاین – شامی هویج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که سبک است و یک غذای مناسب برای وعدۀ افطاری به شمار می‌رود. برای تهیۀ شامی هویج با ما همراه باشید.

مواد لازم برای نه تا ۱۰ عدد شامی:


گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

هویج متوسط: سه تا چهار عدد

پیاز متوسط: یک عدد

آرد نخودچی: دو قاشق غذاخوری

تخم مرغ: یک عدد

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را رنده می‌کنیم و آبش را می‌گیریم. هویج را پوست می‌کنیم و رنده ریز می‌زنیم. سپس همراه با گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه خوب ورز می‌دهیم. 

اگر مایه سفت بود می‌توانیم تخم‌مرغ نزنیم. اما اگر مایه انسجام ندارد تخم مرغ می‌زنیم و اگر باز هم شل بود آرد نخودچی اضافه می‌کنیم.

در تابه روغن می‌ریزیم و شامی‌ها در دستمان فرم می‌دهیم و داخل روغن می‌ریزیم. کمی دستمان را آب می‌زنیم که به دست نچسبد. شامی‌ها را با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا