تغذیهمامان بابا

خواص لوبیا سفید برای زنان باردار

لوبیا سفید علاوه بر خواص و فواید بی نظیرش از ارزش غذایی بالایی هم برخوردار است، مصرف لوبیا سفید برای سلامت بدن هم بسیار مفید است و به درمان برخی بیماری ها کمک شایانی می کند.

مدرسه آنلاین- خواص لوبیا سفید در بارداری به عنوان یکی از حبوبات پر مصرف بسیار است و زنان باردار می توانند با مصرف متعادل این ماده غذایی، تأثیرات مثبت آن را در دوران بارداری خود کاملا حس کنند.

لوبیا سفید به خاطر ارزش غذایی بالا و محتوای پروتئینی اش، در بسیاری از فرهنگ های مختلف به غذاهای اصلی تبدیل شده اند و می توانند بدون از دست دادن ارزش غذایی شان، بر خلاف بسیاری از سبزیجات و میوه ها، به مدت طولانی نگهداری شوند. در حالی که به نظر می رسد همه لوبیا با هم برابر و مشابه هستند، اما اینً درست نیست، و لوبیای سفید برخی مواد شیمیایی خاصی مانند فسفاتیدیلسرین را دارا می باشد.

فواید سلامتی لوبیا سفید

لوبیا سفید ممکن است معمولی و عادی به نظر برسد، اما تعدادی از مزایای سلامتی را برای ما به همراه دارد، افزایش شناخت و حافظه، حفاظت از قلب، تقویت گوارش، کاهش خطر ابتلا به سرطان، تحریک رشد، و کاهش خطر دیابت.

لوبیای سفید در طب سنتی

• میل جنسی را تقویت می کند و غذاییت را افزایش می دهد.

• منجر به منظم شدن دوره ماهیانه در خانم هایی که خونریزی قاعدگی منظمی ندارند ، خواهد شد.

• ادرار آور است ، ادرار را در افرادی که مزاج های سرد یا ضعف بدنی دارند، به جریان می اندازد.

• محرک نیروی جنسی و سبب افزایش تولید منی شده و ملین سینه می باشد.

فایده و خواص لوبیا سفید برای خانم های باردار

لوبیای سفید ویتامین ها و مواد معدنی فراوانی دارد که در سلامتی نقش موثری دارند . مثلا فولات موجود در لوبیای سفید برای خانم های باردار مفید است و مصرف لوبیای سفید در اوایل بارداری سبب جلوگیری از نقص لوله عصبی در جنین خواهد شد. همچنین این لوبیا حاوی ویتامین B1 (تیامین) فراوان است . این ویتامین برای سلامت مغز و عملکرد های شناختی نقش حیاتی دارد.

فولات و ارتقاء سلامت جنین
لوبیای سفید ویتامین ها و مواد معدنی فراوانی دارد که در سلامتی نقش موثری دارند . مثلا فولات موجود در لوبیای سفید برای خانم های باردار مفید است و مصرف لوبیای سفید در اوایل بارداری سبب جلوگیری از نقص لوله عصبی در جنین خواهد شد. همچنین این لوبیا حاوی ویتامین( B1 تیامین) فراوان است . این ویتامین برای سلامت مغز و عملکرد های شناختی نقش حیاتی دارد.

سرشار از آهن
ازآنجایی که تغذیه جنین در این دوران به طور مستقیم با مواد غذایی که مادر دریافت می کند در ارتباط است آهن بیشتری از مادر برای رشد جنین جذب می شود. از همین رو با مصرف لوبیا می توان دو برابر بیشتر از گوشت گاو آهن موردنیاز یک زن باردار را فراهم کرد.

رفع یبوست
عدم یبوست در زنان به خاطر وجود فیبر و مبارزه با کم خونی مادران باردار تنها بخشی از صدها مزیت این ماده غذایی محسوب می شود.

تقویت سیستم ایمنی مادر و جنین
لوبیا سفید مواد مغذی موردنیاز برای جنین ازجمله فولات، کولین، فیبر، پروتئین و آهن را تأمین می کند. همچنین مادر با مصرف قاعده این ماده غذایی می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن خود و نوزاد کمک کند.






نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا