تغذیهمامان بابا

یک سوپ خوشمزه ی پاییزی که برای شام جون میده

سوپ یک غذای آسان و خوشمزه است. این غذا یک وعدۀ سبک و مقوی به شمار می‌رود که همیشه به ویژه برای شام و یا هنگام سرماخوردگی مناسب است.

مدرسه آنلاین– سوپ‌ها تنوع زیادی دارد و فقط خلاصه به مرغ، برنج و چیزهایی از این دست نمی‌شود.

امروز می‌خواهیم یک سوپ خوشمزۀ پاییزی به نام سوپ گشنیز را با هم یاد بگیریم که خیلی فوری هم تهیه می‌شود.

مواد لازم:

آب مرغ: چهار لیوان 
گشنیز خرد شده: یک لیوان
ماست ترش: دو پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
 سیر له شده یا رنده شده: دو حبه
جو پرک: دو لیوان
هویج نگینی خرد شده: نصف لیوان

طرز تهیه:

ابتدا هویج را به همراه جو پرک (جو پرک رو نیم ساعت از قبل با مقداری آب بخیسانید و بعد آبکش کنید.) و آب مرغ به مدت نیم ساعت اجازه بپزید. بعد سیر له شده و گشنیز را اضافه کرده و مجدد در قابلمه را به حالت نیمه بسته بگذارید و اجازه دهید کاملاً همۀ مواد با هم پخته شوند.

بعد از این مدّت، اگر سبزی و جو پرک کاملاً پخته شده و آب‌های اضافی آن تبخیر شده بود (ماست که اضافه شود، کمی سوپ را شل می‌کند.)، حرارت را کم کنید و بعد ماست را اضافه کرده و سریع هم بزنید و بعد از ده دقیقه خاموش کنید.

نکته:

برای سوپ مجلسی و خیلی لعاب‌دار اگر وقت دارید حتماً از جو پوست کنده استفاده کنید. جو پرک را بگذارید برای زمان‌هایی که خیلی سریع می‌خواهید سوپ درست کنید. جو باید برای دو تا سه ساعت در آب خیس بخورد و دانه‌های آن باز بشود.

نوش جانتان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا