تغذیهمامان بابا

طرز تهیه ی شیرینی پفکی با آب نخود

پخت شیرینی در منزل علاوه بر اینکه هنر و سلیقۀ کدبانوها را نشان می‌دهد، از نظر هزینه نیز به‌صرفه است.

مدرسه آنلاین– پخت شیرینی‌های خانگی به نوعی سرگرمی و تفریح محسوب می‌شود و لذت‌بخش است. عطر شیرینی که در منزل می‌پیچد با خودش سرزندگی می‌آورد. شیرینی‌های خانگی به همان خوشمزگی شیرینی‌های قنادی است با این تفاوت که ظاهرش را خودتان با سلیقه و هنر خودتان می‌توانید طراحی کنید.

امروز طرز تهیۀ شیرینی پفکی بدون سفیدۀ تخم‌مرغ را برای آموزش در نظر گرفته‌ایم. این شیرینی خیلی ترد است و در دهان آب می‌شود. به راحتی و با دو قلم مواد می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم

100 میلی لیتر آب کنسرو نخود که شور نباشد (اگر نداشتید با آب نخود پخته و کمی غلیظ)

80 گرم پودر شکر

پستۀ خرد شده به اندازۀ لازم (دلبخواه است.) 

طرز تهیه

آب نخود را با همزن بزنید تا کاملاً پفکی و سفت شود. سپس کم کم پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن بزنید تا به غلظت برسد. بعد داخل قیف بریزید و با ماسورۀ دلخواه در سینی ماسوره کنید. می‌توانید اگر دوست داشتید و در دسترستان بود پسته‌ها را روی شیرینی قرار دهید. 

حالا سینی را داخل فر از قبل گرم‌شده با حرارت 100 درجه به مدت 2 ساعت بگذارید تا خشک شود. 

نکته: برای اینکه آب نخود مثل سفیده پف کند و سفت شود، آن را یک روز قبل در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود و بعد با همزن بزنید.

حواستان باشد که حتماً حرارت فر کم باشد و شیرینی نباید طلایی شود. همین که شیرینی‌ها خشک شد باید از فر خارج کنید.

نوش جان.

 

 

 

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا