طرز تهیه ی شیرینی پفکی با آب نخود
پخت شیرینی در منزل علاوه بر اینکه هنر و سلیقۀ کدبانوها را نشان میدهد، از نظر هزینه نیز بهصرفه است.
مدرسه آنلاین– پخت شیرینیهای خانگی به نوعی سرگرمی و تفریح محسوب میشود و لذتبخش است. عطر شیرینی که در منزل میپیچد با خودش سرزندگی میآورد. شیرینیهای خانگی به همان خوشمزگی شیرینیهای قنادی است با این تفاوت که ظاهرش را خودتان با سلیقه و هنر خودتان میتوانید طراحی کنید.
امروز طرز تهیۀ شیرینی پفکی بدون سفیدۀ تخممرغ را برای آموزش در نظر گرفتهایم. این شیرینی خیلی ترد است و در دهان آب میشود. به راحتی و با دو قلم مواد میتوانید آن را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم
100 میلی لیتر آب کنسرو نخود که شور نباشد (اگر نداشتید با آب نخود پخته و کمی غلیظ)
80 گرم پودر شکر
پستۀ خرد شده به اندازۀ لازم (دلبخواه است.)
طرز تهیه
آب نخود را با همزن بزنید تا کاملاً پفکی و سفت شود. سپس کم کم پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن بزنید تا به غلظت برسد. بعد داخل قیف بریزید و با ماسورۀ دلخواه در سینی ماسوره کنید. میتوانید اگر دوست داشتید و در دسترستان بود پستهها را روی شیرینی قرار دهید.
حالا سینی را داخل فر از قبل گرمشده با حرارت 100 درجه به مدت 2 ساعت بگذارید تا خشک شود.
نکته: برای اینکه آب نخود مثل سفیده پف کند و سفت شود، آن را یک روز قبل در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود و بعد با همزن بزنید.
حواستان باشد که حتماً حرارت فر کم باشد و شیرینی نباید طلایی شود. همین که شیرینیها خشک شد باید از فر خارج کنید.
نوش جان.
بابا دست خوش… نخود از این هنرها هم داشت و ما خبر نداشتیم…