یه پیراشکی خوشمزه بدون تخم مرغ درست کن
پیراشکی از شیرینیهای خوشمزهای است که کمتر کسی پیدا میشود آن را دوست نداشته باشد. عطر پیراشکی ناخودآگاه آدم را به سوی خرید آن میکشد.
مدرسه آنلاین – درست کردن پیراشکی در خانه با چند قلم مواد است که در هر خانهای پیدا میشود. اگر به دنبال درست کردن پیراشکی خانگی به روش آسان و بدون تخممرغ هستی با ما همراه باشد.
مواد لازم:
شکر: یک قاشق غذاخوری
خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری
شیر ولرم: ۱/۲ لیوان
شکر: شش قاشق غذاخوری
شیر ولرم: ۱/۲ لیوان
روغن مایع: شش قاشق غذاخوری
نمک: مقداری
بکینگپودر: نصف قاشق مرباخوری (قابل حذف است.)
آرد: حدود سه لیوان
طرز تهیه:
مرحلۀ اول:
ابتدا شکر، خمیر مایه و شیر ولرم روا ترکیب کرده کنار میگذاریم تا عمل بیاید.
مرحلۀ دوم:
سپس همۀ مواد به جز آرد را با هم ترکیب میکنیم و خمیر مایۀ عمل آمده را اضافه میکنیم و هم میزنیم. سپس آرد را کمکم اضافه میکنیم و هر بار هم میزنیم تا خمیر جمع شود. (چسبندگی خمیر را در انتها با ورز دادن بگیرید، نه با اضافه کردن آرد.)
مرحلۀ سوم:
کف ظرف روا چرب کرده، خمیر روا داخلش میگذاریم و رویش سلفون میکشیم و آن را در جای تاریک گرم مثل داخل فر خاموش حدود یک ساعت و نیم قرار میدهیم.
مرحلۀ چهارم:
پف خمیر را با دست چرب گرفته مجدداً ورز میدهیم و به اندازۀ دلخواه چونه میکنیم. اگر بخواهیم دوناتی شود وسطش را با ماسوره یا در نوشابه خالی میکنیم.
مرحلۀ پنجم:
دوباره خمیر را به مدت یک ربع استراحت میدهیم. سپس آن را در روغن داغ سرخ میکنیم. هنگام سرخ کردن رویش روا مرتب روغن بریزید تا پف کند.
پس از سرخ شدن، پیراشکیها را در ظرف مورد نظر بچینید و با هر چیزی که دوست دارید آن را تزیین کنید.