آسونترین شیرینی عید رو با همین چند قلم مواد دمدستی درست کن
خیلی از خانمهای کدبانو و با سلیقه دوست دارند شیرینیهای عید را خودشان درست کنند و با سلیقۀ خودشان شکل آنها را در آورند تا شیرینیهای خوشمزه و زیبایی سر سفرۀ هفتسین داشته باشند.
مدرسه آنلاین – شیرینی پفکی گردویی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزۀ ایرانی است که به دلیل پخت آسان و ماندگاری بالا برای عید مناسب است.
برای تهیۀ شیرینی گردویی پفکی با ما همراه باشید.
مواد لازم:
زردۀ تخممرغ: سه عدد
پودر قند: ۱۵۰گرم
وانيل: ١/٤قاشق چایخوری
گردو: ۵۰گرم (باچاقو خرد کنید.)
بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشاشق چایخوری
خلال پسته: براى تزئين
طرز تهیه
مرحلۀ اول:
زرده و وانيل را با همزن یک دقیقه میزنيم. پودر قند را در سه مرحله اضافه کرده و هر بار سه دقیقه میزنیم.
مرحلۀ دوم:
بیکینگ پودر را اضافه میکنیم، با لیسک مخلوط میکنیم. گردو را اضافه كرده با لیسک مخلوط هم میزنیم.
مرحلۀ سوم:
حالا فر را گرم میكنيم و کف سينى را كاغذ روغنى میاندازیم. از مواد با قاشق مرباخورى برمیداريم و به كمك يک قاشق ديگر روى سينى میگذاریم. مواد را با فاصله روی سینی میچینیم و با خلال پسته يا پودر پسته تزیین میکنیم. شیرینیها ساده هم میتواند باشد.
مرحلۀ چهارم:
سینی را در فر با دماى ۱۵۰درجه به مدت ١٠ الى ١٥ دقيقه میگذاریم. حواستان باشد كه قبل از اینکه شیرینیها زیرش رنگ بگیرد آن را بیرون بیاورید.
اجازه بدهید شیرینیها خنک شود و بعد نوش جان کنید.