این خورشت یلدایی خوشمزه رو با این روش عالی و متفاوت درست کن
غذای شب یلدا مهمترین بخش مراسم شب چلّه است. خیلی از مامانها در این فکر هستند که در این شب چه غذایی درست کنند که مناسب شب یلدا باشد.
مدرسه آنلاین – درست کردن یک غذای شیک و یلدایی هنرمندی کدبانوی خانه را نشان میدهد و هنرش را به رخ مهمانان میکشد. خورشت یلدایی یک غذای ویژۀ شب چلّه است. برای درست کردن این غذا با مدرسه آنلاین همراه باشید.
مواد لازم (برای چهار نفر):
روغن: چهار قاشق غذاخوری
پیاز: چهار عدد بزرگ (به صورت ریز خرد شده.)
سینۀ مرغ: ۸۰۰ گرم
ادویۀ کاری: دو قاشق چایخوری
نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
آبجوش: دو لیوان
مواد لازم برای سس یلدا:
آب انار تازه: یک فنجان
رب انار (با مزۀ دلخواه): دو قاشق غذاخوری
دونۀ انار: یک عدد بزرگ (یا دو عدد کوچک)
طرز تهیه:
پیاز را به خوبی سرخ کنید، مرغ را اضافه کرده، وقتی رنگش عوض شد، ادویه را بزنید و هفت هشت دقیقه سرخ کنید. دو لیوان آب جوش بریزید و یک ساعت و نیم بگذارید روی شعلۀ کم بپزید.
برای تهیۀ سس یلدا آب انار را با رب انار روی حرارت قرار دهید. وقتی جوشید دانۀ انار را اضافه کنید و بگذارید غلیظ شود .
وقتی مرغ پخت آن را در ظرف دلخواه بکشید و سس را رویش بریزید.
این خورشت یلدایی را با کتۀ خوشمزه نوشجان کنید.