شامی هویج یه غذای خوشمزه و آسون برای افطار
برای افطار غذاهای نانی به خصوص شامی خیلی میچسبد. شامیها غذاهای نانی خوشمزهای هستند که انواع و اقسامی دارند و تهیۀ آنها راحت است.
مدرسه آنلاین – شامی هویج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که سبک است و یک غذای مناسب برای وعدۀ افطاری به شمار میرود. برای تهیۀ شامی هویج با ما همراه باشید.
مواد لازم برای نه تا ۱۰ عدد شامی:
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
هویج متوسط: سه تا چهار عدد
پیاز متوسط: یک عدد
آرد نخودچی: دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را رنده میکنیم و آبش را میگیریم. هویج را پوست میکنیم و رنده ریز میزنیم. سپس همراه با گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه خوب ورز میدهیم.
اگر مایه سفت بود میتوانیم تخممرغ نزنیم. اما اگر مایه انسجام ندارد تخم مرغ میزنیم و اگر باز هم شل بود آرد نخودچی اضافه میکنیم.
در تابه روغن میریزیم و شامیها در دستمان فرم میدهیم و داخل روغن میریزیم. کمی دستمان را آب میزنیم که به دست نچسبد. شامیها را با حرارت ملایم سرخ میکنیم.