تغذیهمامان بابا

این دمی بدون برنج و گوشت طعم بهشت میده؛ برای ناهار درستش کن

معمولاً درست کردن غذا برای ناهار کمی چالش برانگیزتر از سایر وعده‌های غذایی است. مخصوصاً وقتی کار داریم و سرمان شلوغ است و یا خسته و گرسنه از راه رسیده‌ایم و دلمان یک غذای خانگی می‌خواهد.

مدرسه آنلاین– خیلی از ما هر روز از خودمان می‌پرسیم که ناهار چی بپزم؟ جواب این سؤال وقتی سخت‌تر می‌شود که وقت نداریم و می‌خواهیم فوری ناهارمان آماده شود. غذاهای زیادی وجود دارد که فوری آماده می‌شود و برای وعدۀ ناهار هم مناسب است. دمی یارما یا بلغور پلوی اردبیلی از آن غذاهای سنتی خوشمزه است که نیم ساعته درست می‌شود. برای تهیۀ این ناهار عالی با ما همراه باشید.

مواد لازم:

بلغورگندم (یارما): یک پیمانه

پیاز: یک عدد

هویج کوچک: دو عدد

سیب‌زمینی کوچک: دو عدد

گوشت چرخ‌کرده: 250 گرم

رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری

آب: دو و نیم پیمانه

روغن: به میزان لازم

نمک و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

مرحلۀ اول

برای شروع تهیه دمی یارما هویج‌ها و سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و بشوئید. پس از آن، آنها را به‌ صورت نگینی خرد کنید.  

مرحلۀ دوم

پیاز را پس از پوست کندن و شستن به‌ صورت خلالی خرد کنید. پیاز خرد شده را به همراه مقدار مناسبی روغن درون یک قابلمه مناسب ریخته و سرخ کنید.

مرحله سوم

پس از آن‌ که رنگ پیاز خردشده کمی طلایی شد، ادویه به آن اضافه کنید و رب بزنید و کمی تفت بدهید.

مرحله چهارم

حالا  هویج و سیب‌زمینی‌های نگینی شده را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید تا همۀ مواد پنج دقیقه تفت بخورند. بعد از آن، شعله را کم کنید و درش را بگذارید تا به مدت 10 دقیقه روی شعله بماند.

مرحلۀ پنجم

در این مرحله بلغور گندم و دو لیوان آب ولرم را به را به مواد بیفزایید و با شعلۀ متوسط بگذارید تا آب آن بخار شود. بعد از آن‌ که تمام آب داخل قابلمه بخار شد، در آن را با یک دم‌کنی مناسب ببندید. زیر شعله را کم کنید تا برنج خوب دم بکشد. بعد از دم کشیدن، غذای شما آمادۀ کشیدن است.

نوش جان!

 

 

 

نوشته های مشابه

‫9 دیدگاه ها

  1. اصلا خودت فهمیدی چی نوشتی؟؟؟!
    هشتگ زدی غذای بدون گوشت و برنج، بعد توی مواد اولیه گوشت چرخ کرده هست! اما توی روش پخت نامی از گوشت نیومده!
    توی مواد اولیه و روش پخت نامی از برنج نیومده بعد در پایان گفتی بذارید برنج خوب دم بکشه!
    اول گفتی نیم ساعته آماده میشه، توی روش پخت هم گفتی بلغورگندم رو به مواد میافزاییم و بادولیوان آب میذاریم بپزه تا آبش بخاربشه.
    اونوقت توی نیم ساعت بلغورگندم بادولیوان آب میپزه؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا