علمی هنریکتابخانه

کتاب «آشپزی، لذت، سلامتی» روانه بازار کتاب شد

«فرزانه نازاری» بانوی پاوه‌ای اولین کتاب خود را با عنوان «آشپزی، لذت، سلامتی» تالیف و روانه بازار نشر کرد.

مدرسه آنلاین_ معرفی کتاب

این کتاب را انتشارات «زاز» شهرستان پاوه منتشر کرده است.

«آشپزی لذت زندگی» در ۱۳ فصل تدوین شده که فصل ۱۲ آن به خواص و مضرات برخی مواد خوراکی و در فصل ۱۳ نیز رژیم های غذایی بیان شده است.

از تفاوت های قابل ملاحظه این کتاب در مقایسه با سایر کتاب های بخش آشپزی این است که خواص مواد و کالری موادی که روزانه مصرف می شود بیان شده است.

در این کتاب طرز پخت ۱۸۵ نوع غذای ایرانی و غذاهای محلی منطقه اورامانات مانند خورشت ها، پلوها، سوپ ها، کباب ها و سالادها، عنوان شده و نویسنده کوشیده است با بیانی ساده و روان، تجربه چندین ساله خود را در اختیار مخاطبان قرار دهد.
طراحی کتاب را نیز «سنا ابراهیمی» انجام داده است.

منبع: ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا