تغذیهمامان بابا

چگونه دمنوش ونوشه ی گل سرخ گرم و سرد درست کنیم؟

دمنوش‌ها از نوشیدنی‌های محبوب و مفید است که خواص گوناگونی دارد. خیلی‌ها طرفدار دمنوش هستند اما ممکن است طرز تهیۀ آنها را بلد نباشند. نحوۀ دم کردن دمنوش مهم است؛ زیرا باید خواص آن حفظ شود و به خوبی آن را به بدن شما منتقل کند.

مدرسه آنلاین– گل‌ها خواص بی‌نظیری دارند و اغلب روح و روان را آرام می‌کنند و برای جسم نیز فواید زیادی دارند و گاه برای برخی دردها درمان هستند. نحوۀ دم کردن دمنوش که هم عطر آن حفظ شود و هم رنگ زیبایی داشته باشد و هم خواصش محفوظ بماند مهم است. 

امروز با طرز تهیۀ یک دمنوش خوش‌عطر و خوش‌رنگ و خوش‌طعم به نام «ونوشۀ گل‌سرخ» با شما همراه هستیم.

مواد لازم برای سه نفر 

گل سرخ: 4 عدد

بهار نارنج: یک قاشق مربا خوری

گل گاوزبان: یک قاشق غذاخوری سر پر

هل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

گل‌ها را در قوری چینی یا شیشته‌ای بریزید و دو لیوان آب آب جوش رویش بریزید. بگذارید روی سماور و یا کتری به مدت 15 تا 20 دقیقه دم بکشد. 

برای درست کردن دمنوش گیاهی استفاده از قوری‌های شیشه‌ای محبوبیت بیشتری دارد؛ زیرا تغییرات رنگ دمنوش درون آن را می‌توان دید.

می‌توانید روی قوری دم‌کن قوری بگذارید تا  از کاهش دمای دمنوش داخل قوری جلوگیری کند.

بعد از حدود یک ربع دمنوش شما آماده است. آن را در فنجان شیشه‌ای بریزید و با نبات نوش‌ جان کنید. 

ونوشه

اگر می‌خواهید این دمنوش را سرد بنوشید، آن را با نصف لیوان دم کنید. بعد از دم کشیدن صبر کنید از داغی بیفتد. سپس به آن آب سرد و یخ اضافه کنید.

خواص گل سرخ

* گل سرخ موجب افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها شده و ریه‌ها را تقویت می‌کند از این رو برای افرادی که بدنی ضعیف دارند و از مصونیت کمی برخوردارند مفید است.

*این دمنوش عوارض و نشانه‌های سرماخوردگی، آنفلوآنزا، زکام و گرفتگی‌های برونشی را از بدن دور می‌کند.

* این گیاه بوی بد دهان را رفع می‌کند.

*برطرف کنندۀ نفخ معده است.

* تقویت کننده و برطرف کننده ناراحتی های ریه، کلیه و تپش شدید قلب است.

خواص گل گاو زبان

*گل گاو زبان به بهبود علائم سرماخوردگی و درمان کردن سرفه‌های مزمن، وقفه‌های تنفسی و آسم‌های خفیف کمک می‌کند. 

*ترمیم و زیبایی پوست و مو

*تقویت اعصاب

 *ضد سرطان

*ترکیبی به نام آلکوالویید نیز در ترکیبات گل گاو زبان وجود دارد که به آن خاصیت ضد آلرژی، ضد روماتیسم و درد مفاصل و ضد التهاب و قرمزی می‌دهد.

*استفاده از این گیاه در بیماری‌هایی که معمولا با تب همراه هستند (سرخک، مخملک، آبله و کهیر) به پایین آوردن تب کمک می‌کند.

خواص بهار نارنج

 

*تسکین دردهای قاعدگی

*کاهش سردرد

*کمک به مشکلات سوءهاضمه

*متعادل نگه داشتن سطح کلسترول خون

*رفع یبوست

*رفع بزرگی طحال

*کنترل تشنج ها و حمله قلبی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا