خوراک بامیه ی افغانی یه ناهار نیم ساعته و عالیه
اگر برای ناهار در فکر این هستید که چه غذایی بپزید که وقتی بچهها از مدرسه میآیند دوست داشته باشند و غذای جدیدی هم باشد، خوراک بامیۀ افغانی بسیار عالی است.
مدرسه آنلاین – بامیۀ افغانی یکی از غذاهای سنتی و محبوب افغانستان است که به دلیل طعم و عطر دلپذیرش در سراسر جهان شناخته شده است. این غذای بدون گوشت مواد لازمش ساده و در دسترس است.
مواد لازم برای تهیۀ بامیۀ افغانی :
بامیه700 گرم
پیاز1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی3 عدد
سیر3 حبه
روغن100 میلی لیتر
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
نمک1 و نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه1/2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز1/2 قاشق چایخوری
آب لیمو2 قاشق غذاخوری
آب 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحلۀ اول:
ابتدا بامیهها را بشویید و انتهای آنها را جدا کنید. سپس بامیهها را به صورت افقی به دو قسمت تقسیم کنید.
مرحلۀ دوم:
پیازها را نگینی خرد کنید. در یک ماهیتابه روغ بریزید. وقتی روغن داغ شد پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر را رنده کنید و به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن باز شود.
مرحلۀ سوم:
گوجه فرنگیها را پوست بگیرید و پوره کنید و به قابلمه اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، تخم گشنیز و فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحلۀ چهارم:
حالا نوبت اضافه کردن بامیههاست. آنها را ۱۰ دقیقه تفت دهید. آب و آب لیمو را بیفزایید و بگذارید غذا حدود نیم ساعت با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.
بامیۀ افغانی آماده است. آن را با برنج یا نان میل کنید.