نازخاتون یک ترشی متفاوت با آمادهسازی فوری
ترشی نازخاتون از انواع ترشیهای خوشمزۀ شمالی است که در استانهای گیلان و مازندران بسیار طرفدار دارد.
مدرسه آنلاین– ترشی نازخاتون به خاطر وجود آبغوره، چربی خون را از بین میبرد. سیر آن فشار خون را پایین میآورد. این ترشی ضد سرطان و گلپر آن هم تقویت کنندۀ عمومی بدن هست.
برای تهیۀ این ترشی خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم:
بادمجان کبابی: یک کیلو
آبغوره: به مقدار کافی
سبزی معطر ساتوری (ریحان، خالواش، چوچاق، گشنیز): نیم کیلوگرم
سیر له شده: سه بوته
نمک و گلپر و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان را کبابی کنید و پوست بگیرید. سپس آن را ساتوری کنید.
حالا بادمجانهای ساتوری را در ظرفی بریزید و آبغوره به آن اضافه کنید. آبغوره را به اندازهای بریزید که ترشی آبکی نشود.
سپس سبزی معطر ساتوری را به همراه سیر و نمک، گلپر و فلفل (در صورت تمایل) به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
ترشی نازخاتون آماده است. نوش جان!
نکته:
اگر سبزیهای معطر گیلان در دسترس نداشتید میتوانید از نعنا و پونه و گشنیز استفاده کنید.
اگر ترشی خیلی ترش بود میتوانید مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید.