تغذیهمامان بابا

نازخاتون یک ترشی متفاوت با آماده‌سازی فوری

ترشی نازخاتون از انواع ترشی‌های خوشمزۀ شمالی است که در استان‌های گیلان و مازندران بسیار طرفدار دارد.

مدرسه آنلاین– ترشی نازخاتون به خاطر وجود آبغوره، چربی خون را از بین می‌برد. سیر آن فشار خون را پایین می‌آورد. این ترشی ضد سرطان و گلپر آن هم تقویت کنندۀ عمومی بدن هست.
برای تهیۀ این ترشی خوشمزه همراه ما باشید.

مواد لازم:

بادمجان کبابی: یک کیلو

آبغوره: به مقدار کافی

سبزی معطر ساتوری (ریحان، خالواش، چوچاق، گشنیز): نیم کیلوگرم

سیر له شده: سه بوته

نمک و گلپر و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

 ابتدا بادمجان را کبابی کنید و پوست بگیرید. سپس آن را ساتوری کنید. 

حالا بادمجان‌های ساتوری را در ظرفی بریزید و  آبغوره به آن اضافه کنید. آبغوره را به اندازه‌ای بریزید که ترشی آبکی نشود.

سپس سبزی معطر ساتوری را به همراه سیر و نمک،  گلپر  و فلفل (در صورت تمایل) به مواد اضافه کنید و هم بزنید. 

ترشی نازخاتون آماده است. نوش جان!

نکته:
اگر سبزی‌های معطر گیلان در دسترس نداشتید می‌توانید از نعنا و پونه و گشنیز استفاده کنید.

اگر ترشی خیلی ترش بود می‌توانید مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا