تغذیهمامان بابا

خوشمزه‌ترین مربای فصل را با این فوت و فنها درست کن

مربا یکی از شیرینی‌جاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می‌گیرد. مربا معمولاً از میوه‌های مختلف شیرین تهیه می‌شود و هر فصلی هم میوه و طعم مخصوص خودش را دارد.

مدرسه آنلاین– حالا که پاییز با میوه‌های خوش‌عطر و رنگش از راه رسیده، با هنرمندی می‌توان این رنگ‌های شاد را به سفره‌ها آورد. از جملۀ این میوه‌ها به است که مربایش با آن رنگ بی‌نظیر و رایجۀ دلپذیر سر سفرۀ صبحانه یک جلوۀ ویژه‌ای دارد.

مربای به از آن مرباهایی است که برای خوش‌رنگ شدنش باید یک سری فوت و فن‌ها را رعایت کرد.

برای آموزش پخت مربای به خوش‌رنگ با ما همراه باشید.

مواد لازم:

به: یک یلوگرم

شکر: ۱ کیلوگرم

آب: هفت لیوان

آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیۀ مربای به

مرحلۀ اول:

ابتدا به‌ها را بشویید، پوست بکنید و خرد کنید. هسته‌های به را نیز دربیاورید و درون توری قرار دهید. درون قابلمه هفت لیوان آب بریزید و به‌های خرد شده را به همراه هسته‌های به اضافه کنید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به‌ها بپزد و کمی نرم شود (دقت کنید به‌ها له نشود).

مرحلۀ دوم:

پس از اینکه به‌ها کمی نرم شد شکر را اضافه کنید. اجازه دهید به‌ها با حرارت ملایم ۳-۴ ساعت بپزد و رنگ آن قرمز شود.

مرحلۀ سوم:

پس از آماده شدن مربا، آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه مربا بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید.

مرحلۀ چهارم:

حالا یک دمکنی روی مربا بگذارید و اجازه دهید تا حدود 8 ساعت همانطوری بماند. بعد از این مرحله مربای خوش‌رنگ شما آماده است. حالا هسته‌ها را از مربا خارج کنید. مربای به را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

نکته: برای خوش‌رنگ‌تر شدن مربای به بهتر است از قابلمۀ مسی استفاده کنید.

نوش جانتان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا