تغذیهمامان بابا

طرز تهیه ی کیک هلوی خانگی با عطر و طعم فوق‌العاده

در دورهمی‌های خانوادگی هیچ چیز به اندازۀ چای نمی‌چسبد. ما ایرانی‌ها معمولا عادت داریم چای را با یک چیز شیرین از قند و شکرپنیر تا شکلات و کیک و… بخوریم. چای و کیک یک میان‌وعدۀ خوب برای صبح یا یک عصرانۀ خوشمزه است که تقریباً برای همۀ ما دلچسب است و از آن استقبال می‌کنیم.

مدرسه آنلاین– چه بهتر که خودمان بتوانیم در خانه کیک‌های متنوع، سالم، ارزان و بدون مواد نگهدارنده و افزودنی‌های شیمیایی درست کنیم و در کنار هم نوش‌جان کنیم.

الان که فصل میوه‌های آبدار و خوشمزۀ تابستانی است، کیک این میوه‌ها طعم فصل را می‌دهد و نقش و نگار زیبایی هم دارد. کیک هلو از این نوع کیک‌هاست که ما امروز آموزش آن را داریم. همراه ما باشید.

مواد لازم:

تخم‌مرغ: سه عدد

شکر: یک لیوان

روغن مایع: 3/4 لیوان

پورۀ هلو: یک لیوان

آرد: 1و 3/4لیوان

وانیل: یک قاشق چایخوری

بکینگ پودر:  1/5قاشق چایخوری

دارچین: 1/5قاشق چایخوری

گردو خرد شده: به میزان لازم (اختیاری است.)

هلوی خرد شده: به میزان لازم

طرز تهیه:

مرحلۀ اول:

ابتدا تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن می‌زنیم تا کاملاً کرم رنگ و کشدار بشود.

مرحلۀ دوم:

 بعد روغن و پورۀ هلو و دارچین را اضافه می‌کنیم. سپس آرد و پکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و 2 بار الک می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم. 

مرحلۀ سوم:

در آخر گردو خرد شده را اضافه می‌کنیم. مواد را داخل قالب چرب شده می‌ریزیم. وسط کیک هم می‌توان از تکه‌ای خرد شدۀ هلو استفاده کرد تا خوشمزه‌تر شود.

مرحلۀ چهارم:

حالا مواد کیک را داخل فر از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه با دمای 180 درجه قرار می‌دهیم. وقتی کیک پخت دو سه دقیقه هم گریل را بزنید تا روی کیک طلایی و خوش‌رنگ بشود.

برای تزیین روی کیک می‌توانید از هلوی خرد شده و گردو و شکلات آب شده و هرچیزی که دوست دارید استفاده کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا