طرز تهیه ی پیراشکی سیب زمینی خوشمزه با بافتی اسفنجی
پیراشکی سیب زمینی یکی از انواع پیش غذاهای ساده و خوشمزۀ بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود و طرز تهیۀ آن بسیار ساده و کم هزینه است.
مدرسه آنلاین– پیراشکی سیبزمینی جزو غذاهایی است که تقریباً در همه جای دنیا تهیه میشود و به دلیل طعم بینظیرش محبوبیت بالایی دارد. این پیراشکی را جزو نانها هم به حساب میآورند زیرا آرد از مواد اصلی آن است. برای آموزش این نان ساده و لذیذ با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سیبزمینی: دو عدد
آب سیب زمینی: نصف فنجان
نمک و فلفل: به میزان لازم
آرد: 500 گرم
خمیر مایع: یک قاشق مربّا خوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
ببینید: فیلم درخواست گلزار از یک دختر برای رعایت حجاب
طرز تهیه:
مرحلۀ اول:
ابتدا سیبزمینیها را پوست بگیرید و بعد چهار قسمت کنید. در قابلمهای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. سیبزمینیها را درون آن بگذارید و اجازه دهید سیبزمینیها خوب بپزد.
مرحلۀ دوم:
بعد از اینکه سیبزمینیها پخت آن را از آب دربیاورید و با نصف فنجان از آب خود سیبزمینی پوره کنید. بعد نمک، فلفل، خمیرمایع، شکر و تخممرغ را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
مرحلۀ سوم:
حالا آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که مواد لطیف شود و به دست نچسبد. بعد روی خمیر را بپوشانید و بگذارید یک ساعت در محیط آشپزخانه استراحت کند.
مرحلۀ چهارم:
بعد از استراحت هوای اضافۀ خمیر را بگیرید. حالا روی سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را روی سطح کار قرار داده و خوب ورز دهید تا خمیری صاف و لطیف حاصل شود. در ادامه خمیر را چانه کنید و بگذارید دوباره نیم ساعت استراحت کند.
مرحلۀ پنجم:
بعد از استراحت چانهها را با وردنه به صورت گرد در بیاورید و داخل روغن داغ سرخ کنید. مثل کوکو هر دو طرفش را سرخ کنید.
نکته: وقتی پیراشکیها را داخل روغن گذاشتید با قاشق رویش روغن بریزید تا پف کند.
به همین راحتی پیراشکی سیبزمینی شما آماده است.
نوش جانتان!
.
تو موادش که تخم مرغ نبود
کدوم تخمرغ چندتا؟ازتخمرغ نگفتین 😁
مزه اش شیرینه؟
کسی می دونه چندتا تخم مرغ لازم دارد
تخم مرغ نمیخواد