تغذیهمامان بابا

طرز تهیه ی پیراشکی سیب زمینی خوشمزه با بافتی اسفنجی

پیراشکی سیب زمینی یکی از انواع پیش غذاهای ساده و خوشمزۀ بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود و طرز تهیۀ آن بسیار ساده و کم هزینه است.

مدرسه آنلاین– پیراشکی سیب‌زمینی جزو غذاهایی است که تقریباً در همه جای دنیا تهیه می‌شود و به دلیل طعم بی‌نظیرش محبوبیت بالایی دارد. این پیراشکی را جزو نان‌ها هم به حساب می‌آورند زیرا آرد از مواد اصلی آن است. برای آموزش این نان ساده و لذیذ با ما همراه باشید.

مواد لازم:

سیب‌زمینی: دو عدد
آب سیب زمینی: نصف فنجان 
نمک و فلفل: به میزان لازم
آرد: 500 گرم
خمیر مایع: یک قاشق مربّا خوری
شکر: یک قاشق غذاخوری

ببینید: فیلم درخواست گلزار از یک دختر برای رعایت حجاب

طرز تهیه:

مرحلۀ اول:

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و بعد چهار قسمت کنید. در قابلمه‌ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. سیب‌زمینی‌ها را درون آن بگذارید و اجازه دهید سیب‌زمینی‌ها خوب  بپزد.

مرحلۀ دوم:

بعد از اینکه سیب‌زمینی‌ها پخت آن را از آب دربیاورید و با نصف فنجان از آب خود سیب‌زمینی پوره کنید. بعد نمک، فلفل، خمیرمایع، شکر و تخم‌مرغ را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

مرحلۀ سوم:

حالا آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که مواد لطیف شود و به دست نچسبد. بعد روی خمیر را بپوشانید و بگذارید یک ساعت در محیط آشپزخانه استراحت کند.

مرحلۀ چهارم:

بعد از استراحت هوای اضافۀ خمیر را بگیرید. حالا روی سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را روی سطح کار قرار داده و خوب ورز دهید تا خمیری صاف و لطیف حاصل شود. در ادامه خمیر را چانه کنید و بگذارید دوباره نیم ساعت استراحت کند.

مرحلۀ پنجم:

بعد از استراحت چانه‌ها را با وردنه به صورت گرد در بیاورید و داخل روغن داغ سرخ کنید. مثل کوکو هر دو طرفش را سرخ کنید.

نکته: وقتی پیراشکی‌ها را داخل روغن گذاشتید با قاشق رویش روغن بریزید تا پف کند.

به همین راحتی پیراشکی سیب‌زمینی شما آماده است.

نوش جانتان!
.

نوشته های مشابه

‫5 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا