طرز تهیه ی شربت دو رنگ و سه رنگ با طعمی فوق العاده
در گرمای شدید تابستان هیچ چیز مثل یک نوشیدنی خنک نمی تواند عطش و خستگی را از وجود انسان بیرون ببرد. شربتها از نوشیدنیهایی هستند که عطش را برطرف و کمآبی را جبران میکند.
مدرسه آنلاین– نوشیدنیهای خنک در فصل تابستان و در روزهای گرم از پرطرفدارها هستند. شربتها از نوشیدنیهایی هستند که به راحتی میتوان در خانه درست کرد.
شربت گذشته از طعمهای متفاوت و خوشمزهای که دارند به دلیل رنگهای زیبایشان بسیار محبوب هستند.
وقتی چند لیوان شربت در سینی چیده میشود مخصوصاً اگر چند نوع شربت باشد، گویی با یک نقاشی چند بعدی مواجه هستیم. شاید خیلی از ما دلمان بخواهد شربتهایمان چند رنگ باشد و جلوۀ بیشتری به پذیراییها بدهد.
امروز قصد داریم طرز تهیۀ شربت دو رنگ در منزل را آموزش بدهیم. ابتدا مواد لازم را میگوییم و بعد سراغ طرز تهیه میرویم.
شربت دو رنگ
مواد لازم:
شکر: یک لیوان و نیم
آب: دو لیوان
زعفران، گلای و آبلیمو: به مقدار لازم
تخمشربتی: 3 قاشق غذاخوری سر پُر
طرز تهیه:
ابتدا شکر را به همراه آب داخل قابلمه میریزیم و بدون همزدن روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد و دانههای شکر ذوب شود. سپس وقتی شروع به قل زدن کرد، آبلیمو ترش تازه و زعفران غلیظ را اضافه کنید و بگذارید تا شربت به قوام برسد. سپس گلاب را اضافه کنید. این شربت زعفران لایۀ اول شربت ما را تشکیل میدهد. سپس برای لایۀ دوم، سه قاشق سر پر تخم شربتی و آب اضافه میکنیم. از آنجا که شربت زعفرانی غلیظ است با لایههای دیگر مخلوط نمیشود.
شربت سه رنگ
مواد لازم برای قسمت زعفرانی
شکر : دو پیمانه
آب: یک پیمانه
آبلیموترش تازه: یک قاشق چایخوری
زعفران دم کردۀ غلیظ: به مقدار لازم
مواد لازم برای قسمت گل پنیرکی
خاکشیر: سه قاشق غذا خوری
تخم شربتی: دو قاشق غذا خوری
گل پنیرکی: سه قاشق غذاخوری
آبلیموترش: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا شربت زعفرانی را طبق دستور بالا درست میکنیم. (شکر و آب و زعفران و آبلیمو) اینها لایۀ اول شربت ما است. سپس تخمشربتی را داخل یک کاسه ریخته و کمی آب داغ روی آن میریزیم تا آب را به خودش جذب کند و پف کند. خاکشیر شستهشده را با کمی آب مخلوط میکنیم.
سپس گل پنیرکی را با حدود ۱ پیمانه آب ولرم داخل کاسه برای 20 دقیقه خیس میکنیم تا خیس بخورد و رنگ بنفش پس دهد. حالا آن را از صافی رد میکنیم. داخل لیوان های مورد نظر حدود ۱/۳ لیوان شربت زعفرانی میریزیم، بعد آب را اضافه کرده و هم میزنیم. حالا روی شربت زعفرانی، تخم شربتی و بعد کمی خاکشیر میریزیم و در انتها گل پنیرکی را به آرامی اضافی میکنیم . میتوانیم روی هر لیوان یا یکی در میان چند قطره آبلیموترش بچکانیم تا رنگ بنفش به صورتی تبدیل شود.
گوارای وجودتان
نکات
*میتوانید بجای شربت زعفران از شربتهای دیگر مانند بیدمشک یا گلاب استفاده کنید.
*باید قسمت زعفرانی اشباع شود تا تخم شربتیها و خاکشیر زیر نرود.
*میتوانید به جای پنیرک از گل گاو زبان یا چای ترش نیز استفاده کنید.