طرز تهیه پنینی گوشت و قارچ خوشمزه و رستورانی
پنینی گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساندویچی ایتالیایی است که با مواد متنوعی درست میشود.
مدرسه آنلاین– پنینی گوشت از غذاهای رستورانی است که کمتر در منزل طبخ میشود. اما طرز تهیۀ آن آسان است و به راحتی میتوان آن را در خانه درست کرد. با تهیۀ این غذا در منزل هم به اقتصاد خانواده کمک میکنید و هم از کیفیت آن اطمینان دارید.
برای تهیه پنینی گوشت و قارچ خانگی خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت چرخکرده: 300 گرم
پیاز بزرگ: یک عدد
قارچ: 5 عدد
پنیر پیتزا: نصف پیمانه
سیبزمینی بزرگ: 1 عدد (دلخواه)
فلفل دلمهای: یک عدد (اختیاری)
ذرت: 4 قاشق (اختیاری)
پنیر ورقهای گودا یا چدار: یک بسته
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پودرسیر، پاپریکا و آویشن به مقدار لازم
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
گوجه فرنگی: 3 عدد
خیارشور: 4 عدد
سس مایونز یا فرانسوی به میزان لازم
طرز تهیه:
مرحلۀ اول:
ابتدا قارچ خرد شده را با حرارت بالا تفت بدهید تا آب نیندازد. وقتی قارچ سرخ شد، ذرت را به آن اضافه کرده و بعد مقداری پنیر پیتزا اضافه و مخلوط کنید تا پنیر آب شود. بعد حرارت را خاموش کنید.
مرحلۀ دوم:
مقداری روغن در تابه بریزید و گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید. وقتی گوشت تغییر رنگ داد، پیازی را که خیلی نازک خلالی کردهاید به آن اضافه کنید. (ابتدا گوشت و بعد پیاز باید حتما باشد.) بعد فلفل دلمهای را در تابه بریزید.
مرحلۀ سوم:
حالا نمک، فلفل، زردچوبه، پودرسیر، پاپریکا و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید. در تابه را بگذارید تا با حرارت کم گوشت بپزد و پیاز نرم و کاراملی شود. هر وقت مواد پخته شد و آبش کشیده شد، آن را از روی حرارت برمیداریم.
مرحلۀ چهارم:
نان ساندویچی را از وسط باز کنید و یک لایه سس مایونز یا فرانسوی یا هر سسی که دوست دارید رویش بریزید. بعد جعفری ساطوری شده و گوجهفرنگی ورقهشده رویش بچینید.
مرحلۀ پنجم:
مواد که خوب پخته شد، روی ساندویچ بریزید. روی گوشت یک لایه قارچ و پنیر بریزید. خیارشور و سیبزمینی سرخشده را هم بگذارید. در آخر هم به دلخواه یک لایه پنیر ورقهای بگذارید و ساندویچ را ببندید.
مرحلۀ ششم:
روی نان را با برس کمی چرب کنید و داخل دستگاه ساندویچساز به مدت 3 دقیقه بگذارید. اگر دستگاه ساندویچساز ندارید، ساندویچ را روی تابه قرار دهید، یک بشقاب رویش بگذارید و یک جسم سنگین روی بشقاب قرار دهید تا ساندویچ فشرده شود.
پنینی گوشت شما آماده است.