شیرینی نارگیلی رو به شیوهی مدرن برای عید بپز
شیرینی نارگیلی از شیرینیهایی است که پختش در منزل بسیار ساده است و در کوتاهمدت هم آماده میشود. غالباً همه شیرینی نارگیلی را دوست دارند و خیلی از افراد برای عید و پذیرایی شیرینی نارگیلی میگذارند.
مدرسه آنلاین – شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های سنتی و قدیمی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. شیرنیی نارگیلی شباهت زیادی به شیرینی گردویی دارد و تقریباً با روشی که شیرینی گردویی پخته می شود، درست میشود. برای پخت شیرینی نارگیلی به روش مدرن همراه ما باشید.
مواد لازم:
خمیر هزار لا مخصوص شیرینی: یک بسته
پودرنارگیل چرب: ۵۰ گرم
سفیدۀ تخم مرغ: ۵۰ گرم
روغن مایع: ۵۰ گرم
پودرقند: ۱۰۰ گرم
پودرپسته: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
مرحلۀ اول:
پودرنارگیل، سفیدۀ تخممرغ، پودرقند و روغن مایع را در ظرف مناسبی بریزید و با قاشق مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحلۀ دوم:
اجازه بدهید خمیر هزار لا کاملاً یخش باز شود و سپس آن را باز کنید. کمی وردنه بکشید تا صاف و یکدست شود.بعد با خط کش یا چشمی (هر طور راحتید) به اندازۀ دلخواه برش بزنید.
مرحلۀ سوم:
حالا خمیرهای برشزده را در سینیای که کاغذ روغنی پهن کردید با کمی فاصله از هم پچینید. روی خمیرها را با چنگال چند سوراخ بزنید تا داخل فر یکنواخت پف کند.
مرحلۀ چهارم:
یک قاشق چایخوری از مواد نارگیلی روی خمیر بریزید وپهن کنید. سینی را در فر از قبل گرمشده با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید.
شیرینی نارگیلی مدرن شما آماده است.