تغذیهمامان بابا

طرز تهیه دمی عدس خوشمزه با کشمش و خرما

عدس پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. این غذای سنتی در خانه بسیاری از ایرانی ها مرسوم است ولی برخی دوست دارند آن را بدون گوشت مصرف کنند. 

مدرسه آنلاین- عدس پلو از غذاهای قدیمی و رایج میان ایرانی هاست که به دوطریق با گوشت و بدون گوشت تهیه می شود. مدرسه آنلاین در این بخش شما را با طرز تهیه این غذای خوشمزه بدون گوشت آشنا می کند.

مواد لازم 

برنج 4 لیوان
عدس 2 لیوان
کشمش 1 لیوان
پیاز 2 عدد
خرما 12 عدد

طرز تهیه

عدس را از چند ساعت قبل خیس دهید و با مقداری آب بپزید تا نرم شود.

پیازها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید.

سپس عدس پخته و کشمش پلویی را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رطوبت مواد کشیده شود.

4 لیوان برنج ، 5 لیوان آب ، کمی نمک و روغن را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید.

پس از اینکه کمی جوشید و سطح آب به برنج رسید مخلوط عدس و کشمش را اضافه و مخلوط کنید. 

خرماهای بدون هسته را روی برنج قرار دهید. نصف لیوان آب جوش و چند قاشق روغن را مخلوط کنید و روی برنج بریزید.

در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم بگذارید برنج دم بکشد.

سپس در ظرف بکشید و سرو کنید.

نکته)

-میتوانید کمی پودر دارچین به مواد پلو اضافه کنید. 

-برای تزیین آن می توانید از پیاز داغ طلایی استفاده کنید.

-برای خوش طعم تر شدن و زیبا تر شدن غذا می توانید از زعفران استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا