تغذیهمامان بابا

کوکوی لوبیا سبز یک غذایی گیاهی با طعمی همه‌پسند

افراد زیادی در جامعه هستند که بنا به دلایل مختلف نمی‌توانند و یا علاقه‌ای به خوردن غذاهای گوشتی ندارند. عده‌ای هم تمایل دارند در وعده‌های غذایی خود به نوبت از گوشت و گیاه استفاده کنند و یا بیشتر از غذاهای گیاهی نوش‌جان کنند.

مدرسه آنلاین– شاید به نظر برسد تعداد غذاهای گیاهی خیلی کم است و برای تهیه‌ی یک غذای خوشمزه و مقوی حتماً باید از گوشت، مرغ، ماهی و … استفاده کرد. اما با مواد غذایی گیاهی غذاهای خیلی متنوع و خوشمزه‌ای می‌توان پخت که سرشار از ویتامین‌ها و انرژی باشد.

در واقع تنوع گیاه بیش از مواد گوشتی است، بنابراین می‌توان خلاقیت‌های زیادی به خرج داد و غذاهای متنوعی درست کرد. از طرفی زیاده‌روی در مصرف غذاهایی که با گوشت قرمز یا سفید تهیه و طبخ می‌شود مضراتی برای بدن و سلامتی دارد از این رو خیلی از افراد سلامتی خود را فدای طعم لذیذ این دسته غذاها نکرده و از آنها کمتر استفاده می‌کنند. 

امروز می‌خواهیم یک غذای گیاهی خوشمزه و آسان را به شما دوستان خوش‌ذوق و هنرمند آزموش بدهیم. 

کوکوی لوبیا سبز یک غذای ساده و نانی است که خیلی سریع هم آماده می‌شود.

مواد لازم برای پنج نفر:

لوبیا سبز خرد شده: ۵۰۰ گرم

هویج نگینی‌خردشده: یک عدد متوسط

تخم مرغ: ۴ عدد

پیاز:یک عدد متوسط

سیب زمینی: یک عدد متوسط

ادویه‌ها: نمک، زردچوبه، فلفل قرمز، دارچین و  زعفران برای عطر و رنگش

طرز تهیه:

مرحلۀ اول:

ابتدا هویج و لوبیاسبز را 20 دقیقه بپزید. سپس پیاز را تفت می‌دهیم و بعد به آن ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم. 

مرحلۀ دوم:

لوبیا و هویج که نیم‌پز شد آن را آبکش کرده و به پیاز داغ‌ها اضافه می‌کنیم. 

مرحلۀ سوم:

حالا سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد و سرخ می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم. سپس آن را کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

مرحلۀ چهارم: 

در این فاصله تخم‌مرغ‌هایی را که نمک، زعفران و زردچوبه به آن زده‌ایم، با چنگال می‌زنیم. بعد آنها را روی مواد می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا یکدست شود.  

مرحلۀ پنجم:

روغن را در تابه می‌ریزیم و وقتی داغ شد مواد را به آن اضافه و آن را پهن می‌کنیم. چون سبزیجات پخته است می‌توانیم آن را ضخیم‌تر هم درست کنیم. یک طرفش که سرخ شد، آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگرش هم طلایی شود.

کوکوی لوبیاسبز آماده است. آن را می‌توانید با زرشک و گردو تزیین و نوش‌جان کنید. آن را امتحان کنید و از طعمش لذت ببرید.

نکته:

*سبزیجات را خیلی ریز و نگینی خرد کنید.

*داخل فر هم می‌توانید این غذا را درست کنید.

*اجازه بدهید مواد قبل از اینکه تخم‌مرغ را بزنید، خنک شود.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا