تغذیهمامان بابا

چطوری یه کله گنجشکی سنتی اصیل و خوشمزه بپزیم؟

ایران، جزو کشور‌هایی است که تنوع غذایی بالایی دارد. غذاهای سنتی و اصیل ایران هم خوشمزه است و هم ارزش غذایی بالایی دارد. غذاهایی که با صبر و عشق پخته می‌شود و آنقدر پر برکت است که چند خانواده می‌توانند از آن نوش جان کنند.

مدرسه آنلاین– غذاهای سنتی ایران بسیار متنوع است و گذشته از یک سری غذاهای خاص که در تمام ایران خورده می‌شود، هر شهر و روستای ایران نیز انواع غذا و دسر و نان و شیرینی مخصوص دارد.آشنایی با غذاهای اصیل به ما کمک می‌کند غذاهای خوشمزه و مفیدی را به فهرست غذایی خود اضافه کنیم.

امروز می‌خواهیم با هم طرز تهیۀ کله گنجشکی خوشمزه را یاد بگیریم. با ما همراه شوید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 300 گرم

سیب زمینی: سه عدد متوسط

پیاز: دو عدد متوسط

آرد نخودچی: دو قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه:

مرحلۀ اول

ابتدا گوشت چرخ‌کرده، آرد نخودچی، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و پیاز رنده شده را در یک کاسه ریخته و به خوبی آنها را ورز دهید. بعد از مواد به اندازۀ کمی کوچکتر از گردو بردارید و   قلقلی کنید و حدود نیم ساعت داخل یخچال بگذارید. 

مرحلۀ دوم

پیاز دوم را ریز خرد کنید و تفت دهید. کمی که طلایی شد زردچوبه، رب، نمک و فلفل اضافه کنید و مجدد تفت دهید. وقتی رب باز شد، آب گرم اضافه کنید و بگذارید مایه کمی بجوشد.

مرحلۀ سوم

حالا قلقلی‌ها را داخل مایه‌ای که درست کردید بریزید. سیب ‌مینی هم خرد کنید و به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا بپزد و لعاب‌دار شود.

کله گنجشکی خوشمزه و آسان شما آماده است.

نکته‌ها:

*بنا به ذائقه می‌توانید آب لیمو ترش یا آبغوره هم به آن اضافه کنید.

ا*ندازۀ آب به خودتان بستگی دارد. اگر می خواهید خوراک پر آب باشد آب بیشتری بریزید که بتوانید نان ترید کنید.  

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا