چطوری یه کله گنجشکی سنتی اصیل و خوشمزه بپزیم؟
ایران، جزو کشورهایی است که تنوع غذایی بالایی دارد. غذاهای سنتی و اصیل ایران هم خوشمزه است و هم ارزش غذایی بالایی دارد. غذاهایی که با صبر و عشق پخته میشود و آنقدر پر برکت است که چند خانواده میتوانند از آن نوش جان کنند.
مدرسه آنلاین– غذاهای سنتی ایران بسیار متنوع است و گذشته از یک سری غذاهای خاص که در تمام ایران خورده میشود، هر شهر و روستای ایران نیز انواع غذا و دسر و نان و شیرینی مخصوص دارد.آشنایی با غذاهای اصیل به ما کمک میکند غذاهای خوشمزه و مفیدی را به فهرست غذایی خود اضافه کنیم.
امروز میخواهیم با هم طرز تهیۀ کله گنجشکی خوشمزه را یاد بگیریم. با ما همراه شوید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
سیب زمینی: سه عدد متوسط
پیاز: دو عدد متوسط
آرد نخودچی: دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
طرز تهیه:
مرحلۀ اول
ابتدا گوشت چرخکرده، آرد نخودچی، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و پیاز رنده شده را در یک کاسه ریخته و به خوبی آنها را ورز دهید. بعد از مواد به اندازۀ کمی کوچکتر از گردو بردارید و قلقلی کنید و حدود نیم ساعت داخل یخچال بگذارید.
مرحلۀ دوم
پیاز دوم را ریز خرد کنید و تفت دهید. کمی که طلایی شد زردچوبه، رب، نمک و فلفل اضافه کنید و مجدد تفت دهید. وقتی رب باز شد، آب گرم اضافه کنید و بگذارید مایه کمی بجوشد.
مرحلۀ سوم
حالا قلقلیها را داخل مایهای که درست کردید بریزید. سیب مینی هم خرد کنید و به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا بپزد و لعابدار شود.
کله گنجشکی خوشمزه و آسان شما آماده است.
نکتهها:
*بنا به ذائقه میتوانید آب لیمو ترش یا آبغوره هم به آن اضافه کنید.
ا*ندازۀ آب به خودتان بستگی دارد. اگر می خواهید خوراک پر آب باشد آب بیشتری بریزید که بتوانید نان ترید کنید.