تغذیهمامان بابا

این پای سیب عسلی فوق العاده و ارزون رو یه ربعه روی گاز درست کن

پای سیب و کیک سیب از شیرینی‌های خوشمزه‌ای است که در سراسر جهان طرفدار دارد. این شیرینی خوشمزه یک میان‌وعدۀ عالی برای مهمانی و دورهمی به شمار می‌رود.

مدرسه آنلاین – درست کردن پای سیب کمی دشوار و زمان‌بَر است و شاید خیلی از ما فکر کنیم این شیرینی خوشمزه را تنها باید در کافه خورد یا از شیرینی‌فروشی تهیه کرد. اما با روشی که امروز ما به شما آموزش می‌دهیم با کمترین مواد و ظرف 15 دقیقه می‌توانید پای سیب عسلی درست کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد: نصف پیمانه

شکر: یه قاشق غذاخوری (برای داخل کیک)

شیر: پنج قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ: یک عدد

یکینگ‌پودر: نصف قاشق مرباخوری

وانیل: نوک قاشق چایخوری

روغن: سه قاشق غذاخوری

مواد لازم برای رویۀ کیک

سیب: یک عدد بزرگ یا دو عدد متوسط

شکر: دو قاشق غذاخوری

کره: 30 گرم

دارچین: به میزان لازم
کشمش: مقداری ( قابل حذف است.)

طرز تهیه:

مرحلۀ اول:

ابتدا تخم‌مرغ با وانیل را با چنگال بزنید تا تخم‌مرغ از لختگی در بیاید. بعد شیر و روغن را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کنید و هم بزنید تا به غلظت ماست برسد. 

مرحلۀ دوم:

حالا سیب‌ها پوست بکنید و مثل پره‌های گل برش بزنید و به آن پودر دارچین اضافه کنید.

مرحلۀ سوم:

بعد داخل تابه شکر را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه بدهید کاراملی شود. سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید و سریع سیب‌ها را به شکل گل دور تا دور تابه بچینید. وسط تابه را با کشمش یا مویز پر کنید. می‌توانید همۀ تابه را با سیب پر کنید. 

مرحلۀ چهارم:

حالا مایۀ کیک را روی سیب‌ها بریزید و در تابه را بگذارید. اجازه دهید با حرارت متوسط یک ربع روی گاز بماند.

بعد از یک ربع کیک سیب شما آماده است. آن را در ظرف دلخواهتان قرار دهید و نوش جان کنید.

نکات:

*حتماً شیر و تخم‌مرغ به دمای محیط رسیده باشد.

*آب‌خور آردها متفاوت است و ممکن است یک قاشق یا بیشتر شیر احتیاج داشته باشد.

احتیاج به هم زدن زیاد ندارد، همین که تخم‌مرغ از لختگی در بیاید کافی است.

*برای پف بیشتر می‌توانید مقداری جوش‌شیرین هم اضافه کنید.

*این کیک را با میوه‌های دیگر هم می‌توان درست کرد.

*حرارت گاز باید ملایم باشد و قبل از یک ربع در تابه را اصلاً باز نکنید.

*شکر برای کاراملی شدن اصلاً نباید قاشق بخورد. با حرارت متوسط که کاراملی شد، بعد از اضافه کردن کره قاشق بزنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا