طرز تهیه شیرینی برنجی، یه شیرینی ماندگار برای عید
پخت شیرینی در منزل علاوه بر اینکه هنر و سلیقۀ کدبانوها را نشان میدهد، از نظر هزینه نیز مقرون بهصرفه است.
مدرسه آنلاین – شیرینی برنجی یک شیرینی خیلی خوشمزه و سنتی و ماندگار است که با چند قلم ساده درست میشود. برای تهیۀ این شیرینی با ما همراه باشید.
مواد لازم:
کره و روغن جامد: 200 گرم
پودرقند نرم: 200 گرم
زردۀ تخممرغ: دو عدد
آرد برنج نرم: 500 گرم
پودر هل: یک قاشق مرباخوری
خرفه: مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
مرحلۀ اول:
ابتدا کره و روغن جامد را با هم ترکیب کرده و سپس پودرقند را رویش الک میکنیم. با همزن حدود دو دقیقه مواد را میزنیم تا یکدست شود.
مرحلۀ دوم:
زردۀ تخممرغ را اضافه میکنیم و مجدد با همزن میزنیم. سپس پودر هل را اضافه و مخلوط میکنیم.
مرحلۀ سوم:
آرد برنج الک شده را اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم تا خوب مواد به خورد هم برود و حالت پودری پیدا کند. برای راحتی کار میتوانید از چرخگوشت استفاده کنید. سه مرحله باید از چرخگوشت رد شود تا بافتی نرم پیدا کند.
مرحلۀ چهارم:
کمی از خمیر را در دست گرد کرده و مهر نان برنجی را رویش میزنیم. روی شیرینیها خرفه میریزیم.
مرحلۀ پنجم:
روی سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم و شیرینیها را رویش میچینیم. شیرینی را در فر از قبل گرمشده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم.