تغذیهمامان بابا

طرز تهیه شیرینی برنجی، یه شیرینی ماندگار برای عید

پخت شیرینی در منزل علاوه بر اینکه هنر و سلیقۀ کدبانوها را نشان می‌دهد، از نظر هزینه نیز مقرون به‌صرفه است.

مدرسه آنلاین – شیرینی برنجی یک شیرینی خیلی خوشمزه و سنتی و ماندگار است که با چند قلم ساده درست می‌شود. برای تهیۀ این شیرینی با ما همراه باشید.

مواد لازم:

کره و روغن جامد: 200 گرم

پودرقند نرم: 200 گرم

زردۀ تخم‌مرغ: دو عدد

آرد برنج نرم: 500 گرم

پودر هل: یک قاشق مرباخوری

خرفه: مقداری برای تزیین

طرز تهیه:

مرحلۀ اول:

ابتدا کره و روغن جامد را با هم ترکیب کرده و سپس پودرقند را رویش الک می‌کنیم. با همزن حدود دو دقیقه مواد را می‌زنیم تا یکدست شود.

مرحلۀ دوم:

 زردۀ تخم‌مرغ را اضافه می‌کنیم و مجدد با همزن می‌زنیم. سپس پودر هل را اضافه و مخلوط می‌کنیم.

مرحلۀ سوم:

آرد برنج الک شده را اضافه می‌کنیم و با دست مخلوط می‌کنیم تا خوب مواد به خورد هم برود و حالت پودری پیدا کند. برای راحتی کار می‌توانید از چر‌خ‌گوشت استفاده کنید. سه مرحله باید از چرخ‌گوشت رد شود تا بافتی نرم پیدا کند.

مرحلۀ چهارم:

کمی از خمیر را در دست گرد کرده و مهر نان برنجی را رویش می‌زنیم. روی شیرینی‌ها خرفه می‌ریزیم. 

مرحلۀ پنجم:

روی سینی فر کاغذ روغنی پهن می‌کنیم و شیرینی‌ها را رویش می‌چینیم. شیرینی را در فر از قبل گرم‌شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می‌دهیم. 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا