تغذیهمامان بابا

تا فصلشه این دسر پاییزی بینظیر رو درست کن

کدو تنبل از صیفی‌جاتی از دستۀ کدو ولی با طعم و رنگی متفاوت است. خیلی‌ها کدو دارند اما بعضی‌ها هم هستند که به آن لب نمی‌زنند.

مدرسه آنلاین – دسر کدو تنبل از آن دسته دسرهایی است که هم آنهایی که عاشق کدو هستند می‌پسندند و هم آنها که کدو دوست ندارند. این دسر ترفندی است که همه بتوانند کدو بخورند، زیرا کدو خواص زیادی دارد و مقوی است.

برای درست کردن این دسر خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم:

کدو حلوایی: یک کیلو

شکر: دو لیوان 

آب: دو لیوان 

زعفران و گلاب: نصف فنجان

کره: ۵۰ گرم

روغن مایع: نصف فنجان (روغن مایع را حذف نکنید.)

چوب دارچین: یک عدد

دانۀ هل: سه عدد

طرز تهیه:

مرحلۀ اول:

کدو را پوست بگیرید و به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید. می‌توانید قالب هم بزنید. سپس داخل ماهیتابه هر دو طرف کدوها را با کره و روغن مایع سرخ کنید. 

مرحلۀ دوم:

سپس در ظرفی دیگر شربت دسر را آماده می‌کنیم. برای شربت شکر و آب را با هم مخلوط می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر حل شود. دانه‌های هل و چوب دارچین هم اضافه می‌کنیم. وقتی شکر حل شد، شعله را خاموش می‌کنیم و گلاب و زعفران را به شربت اضافه می‌کنیم.

مرحلۀ سوم:

کدوها که سرخ شد، شربت را رویش می‌ریزیم و می‌گذاریم با شربت هم مغزپخت و هم کاراملی شود. وقتی کدوها پخته شد، آن را در ظرف دلخواهتان بچینید و با گردو و هر چه که دوست داشتید تزیین کنید.

نوش جانتان!

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا