تا فصلشه این دسر پاییزی بینظیر رو درست کن
کدو تنبل از صیفیجاتی از دستۀ کدو ولی با طعم و رنگی متفاوت است. خیلیها کدو دارند اما بعضیها هم هستند که به آن لب نمیزنند.
مدرسه آنلاین – دسر کدو تنبل از آن دسته دسرهایی است که هم آنهایی که عاشق کدو هستند میپسندند و هم آنها که کدو دوست ندارند. این دسر ترفندی است که همه بتوانند کدو بخورند، زیرا کدو خواص زیادی دارد و مقوی است.
برای درست کردن این دسر خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
کدو حلوایی: یک کیلو
شکر: دو لیوان
آب: دو لیوان
زعفران و گلاب: نصف فنجان
کره: ۵۰ گرم
روغن مایع: نصف فنجان (روغن مایع را حذف نکنید.)
چوب دارچین: یک عدد
دانۀ هل: سه عدد
طرز تهیه:
مرحلۀ اول:
کدو را پوست بگیرید و به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید. میتوانید قالب هم بزنید. سپس داخل ماهیتابه هر دو طرف کدوها را با کره و روغن مایع سرخ کنید.
مرحلۀ دوم:
سپس در ظرفی دیگر شربت دسر را آماده میکنیم. برای شربت شکر و آب را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود. دانههای هل و چوب دارچین هم اضافه میکنیم. وقتی شکر حل شد، شعله را خاموش میکنیم و گلاب و زعفران را به شربت اضافه میکنیم.
مرحلۀ سوم:
کدوها که سرخ شد، شربت را رویش میریزیم و میگذاریم با شربت هم مغزپخت و هم کاراملی شود. وقتی کدوها پخته شد، آن را در ظرف دلخواهتان بچینید و با گردو و هر چه که دوست داشتید تزیین کنید.
نوش جانتان!