تغذیهمامان بابا

اگه این خامه‌ی خونگی رو بخوری دیگه محاله از بیرون خامه بخری

خامه جزو محصولات لبنی خوشمزه‌ای است که در وعدۀ صبحانه کنار مربا و عسل و خرما خیلی می‌چسبد و طعم صبحانه را فوق‌العاده می‌کند.

مدرسه آنلاین – شاید درست کردن خامه در منزل به نظر محال بیاید اما به راحتی با سه قلم مواد می‌توانید در خانه یک خامۀ خوشمزه درست کنید. برای درست کردن خامۀ خانگی با ما همراه باشید.

مواد لازم:

شیر پر چرب: یک لیتر (یک بطری)

سرکه سفید: دو قاشق غذاخوری

ماست ۲/۳ پیمانه (یک کاسۀ کوچک)

طرز تهیه:

شیر را روی حرارت می‌گذاریم. وقتی به جوش آمد، ماست همزده و سرکه را اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم. وقتی دلمه بست از صافی آن را رد می‌کنیم. آبش که رفت داخل غذاساز می‌ریزیم و دو دقیقه مخلوط می‌کنیم تا خوب کرمی شود. 

خامۀ شما به این سادگی آماده شد.

نوش جان!

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا