این کیک شیشهای نه فر میخواد و نه همزن
کیک و شیرینی در اغلب مهمانیها و عصرانههای دور همی پای ثابت است که کنار چای خیلی مزه میدهد.
مدرسه آنلاین– ما ایرانیها معمولاً عادت داریم چای را با یک چیز شیرین از قند و شکرپنیر تا شکلات و کیک و… بخوریم. چای و کیک یک میانوعدۀ خوب برای صبح یا یک عصرانۀ خوشمزه است که تقریباً برای همۀ ما دلچسب است و از آن استقبال میکنیم. چه بهتر که خودمان بتوانیم در خانه کیکهای متنوع، سالم، ارزان و بدون مواد نگهدارنده و افزودنیهای شیمیایی درست کنیم و در کنار هم نوشجان کنیم.
کیک شیشهای از کیکهای خوشمزه است که به راحتی میتوان آن را در منزل درست کرد و کنار اعضای خانواده دور هم یک عصرانۀ خوب و سالم خورد. برای درست کردن این کیک همراه ما باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ 1 عدد
شکر 2 ق غ
آرد 2 ق غ
پودر کاکائو 1 ق غ
روغن 2 ق غ
شیر 2 ق غ
بکینگ پودر 1 ق چ
وانیل یه مقدار کم
طرز تهیه:
همۀ مواد را داخل شیشه بریزید و مخلوط کنید. میتوان برای اینکه بهتر یکدست شود با قاشق هم آن را هم زد. سپس در شیشه را بردارید و روی شیشه را با کاغذ روغنی ببندید. قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و درش را بگذارید. حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت بعد کیک را با خلال امتحان کنید. اگر تمیز بود یعنی پخته است و میتونید آن را از روی گاز بردارید.
نکته:
*حتماً شیشه را همراه آب بگذارید روی حرارت. و الّا شیشه مستقیم در آب جوش میشکند.
*بعد از پخت هم به آن مهلت بدهید تا خنک شود و سریع داخل آب سرد نگذارید.