کیک هویج با بافت نرم و پف زیاد به سبک کافی شاپ
کیک و شیرینی در اغلب مهمانیها و عصرانههای دور همی پای ثابت است که کنار چای خیلی مزه میدهد.
مدرسه آنلاین– ما ایرانیها معمولا عادت داریم چای را با یک چیز شیرین از قند و شکرپنیر تا شکلات و کیک و… بخوریم. چای و کیک یک میانوعدۀ خوب برای صبح یا یک عصرانۀ خوشمزه است که تقریباً برای همۀ ما دلچسب است و از آن استقبال میکنیم. چه بهتر که خودمان بتوانیم در خانه کیکهای متنوع، سالم، ارزان و بدون مواد نگهدارنده و افزودنیهای شیمیایی درست کنیم و در کنار هم نوشجان کنیم.
کیک هویج از کیکهای خوشمزه است که به راحتی میتوان آن را در منزل درست کرد و کنار اعضای خانواده دور هم یک عصرانۀ خوب و سالم خورد. برای درست کردن این کیک همراه ما باشید.
مواد لازم:
تخممرغ: چهار عدد
شکر: 1و 1/4 پیمانه
نمک: نوک قاشق چایخوری
روغن مایع: یک پیمانه سرخالی
آرد قنادی: دو پیمانه
بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
جوششیرین: نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین 1_2قاشق غذاخوری
هویج رنده ریز شده: دو پیمانه
گردوی خرد شده: مقداری (اخیتاری است.)
طرز تهیه:
مرحلۀ اول:
تخممرغها را با شکر و نمک با همزن برقی میزنیم تا كرم رنگ شود. بعد روغن مایع را كم كم اضافه میکنیم.
مرحلۀ دوم:
در این مرحله یکی دو دور با همزن مواد را میزنیم و سپس آرد را با بکینگپودر و جوششیرین و پودر دارچین الک میکنیم و روی مایه میریزیم.
مرحلۀ سوم:
حالا با لیسک به صورت دورانی مواد را هم میزنیم. هویج ریز رنده شده را با گردوی خرد شده اضافه میکنیم و به آرامی با لیسک زیر و رو میکنیم. مایه کیک کمی سفت است اما بعد از پخت بافتی پوک و عالی پیدا میکند.
مرحلۀ چهارم:
کف ظرف مورد نظر را کمی چرب کنید و آردپاشی کنید. مواد را در فر از قبل با دمای 170 درجه گرمشده به مدت 40 دقیقه قرار دهید. پس از پخت کیک، دو دقیقه گریل را بزنید تا روی کیک هم طلایی شود.
کیک شما آماده است. پس از سرد شدن نوش جان کنید.
نکته: برای آگاهی از پخته شدن کیک، با خلال دندان وسط آن بزنید. اگر چیزی به آن نچسبید یعنی کیک آماده است.