تغذیهمامان بابا

چطوری نوشابه‌ی سالم و خوشمزه‌ی خانگی درست کنیم؟

نوشابه‌ها با همۀ خوشمزگی‌ای که دارند به دلیل وجود برخی ترکیبات مضر هستند، اما با این حال بسیاری با وجود اطلاع از مضر بودن نوشابه آن را پای ثابت غذاهای خود کرده‌اند.

مدرسه آنلاین– نوشابه‌ به خاطر مزۀ شیرین و گاز دار بودن خیلی طرفدار دارد و خوردن آن با وعده‌های مختلف غذایی و به خصوص فست‌فودها خیلی می‌چسبد. اما قند بالا و ترکیبات مضرّ باعث شده اغلب افراد آن را حذف کنند و یا با ترس و لرز بنوشند. برای اینکه بتوانیم با خیال راحت نوشابه بخوریم بهتر است در منزل نوشابۀ خانگی درست کنیم.

برای تهیۀ نوشابۀ خانگی خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم:

یک عدد پوست رنده شدۀ پرتقال

 یک عدد پوست رنده شدۀ لیمو ترش

دارچین: یک هشتم قاشق چایخوری

جوز هندی: یک هشتم قاشق چایخوری

بادیان ستاره‌ای: یک عدد

آب: دو فنجان

زنجبیل رنده شده: دو قاشق چایخوری

اسانس وانیل: یک قاشق چایخوری

اسید سیتریک: یک چهارم قاشق چایخوری

شکر: دو فنجان

آب گازدار: یک بطری

طرز تهیه:

مرحلۀ اول:

یک ظرف بزرگ برمی‌داریم و آب را درون آن می‌جوشانیم. سپس پوست رنده شدۀ میوه‌ها، دارچین، جوز هندی، بادیان ، زنجبیل، وانیل و اسیدسیتریک را اضافه می‌کنیم. 

مرحلۀ دوم:

سپس شعله را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم مواد به مدت 20 دقیقه بجوشد. 

مرحلۀ سوم:

حالا شکر را در ظرفی می‌ریزیم. مواد آماده شده را از صافی رد می‌کنیم و با شکر مخلوط می‌کنیم.

مرحلۀ چهارم: 

با یک قاشق مواد رنده شده را فشار می‌دهیم تا آبش خارج شود. محلول آماده شده را آنقدر هم می‌زنیم تا شکر در آن حل شود. 

مرحلۀ پنجم:

محلول آماده شده را کنار می‌گذاریم تا سرد شود. بعد از سرد شدن آن را داخل یخچال قرار می‌دهیم تا کاملاً خنک شود. 

مرحلۀ ششم:

بعد یک چهارم فنجان شربت خنک شده را با یک فنجان آب گازدار مخلوط می‌کنیم. نوشابۀ ما آماده است.

نوش جانتان!

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا