تغذیهمامان بابا

طرز تهیه ی متبل خوشمزه به روش لبنانی

متبل نام یک غذای لبنانی با پایۀ بادمجان است که خواص زیادی هم دارد. طرز تهیۀ این غذای گیاهی بسیار ساده و سریع است.

مدرسه آنلاین_متبل از غذاهای لبنانی و محبوب بین المللی است که معمولاً در رستوران‌های عربی به عنوان پیش غذا آورده می‌شود. این غذا از ترکیب بادمجان و ارده تهیه می‌شود و طعمی تند دارد. لبنانی‌ها متبل را به عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌‎ها یا به عنوان یک غذای سبک تهیه می‌‎کنند.

برای خوشمزه‌تر شدن این غذا بهتر است از مواد تازه برای درست کردن آن استفاده کنید. برای تهیۀ یک متبل لبنانی با دستوری کاملاً حرفه ای با ما همراه باشید.

مواد لازم:

بادمجان: سه عدد

سیر: دو حبه (بستگی به علاقه دارد از دو حبه تا یک بوته.)

روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

ارده: دو قاشق غذاخوری

ماست: یک فنجان

آبلیموی تازه: دو قاشق غذاخوری (دلبخواه است.)

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان‌ها را کبابی کنید. بعد از اینکه کبابی شد، آن را پوست بکنید. سپس آن بادمجان‌های پوست‌کنده را به همراه سیر،ماست، روغن زیتون، ارده، آبلیمو، نمک و فلفل در غذاساز بریزید و همه را با هم مخلوط کنید. می‌توانید بادمجان‌ها را با گوشتکوب هم بکوبید.

حالا متبل بادمجان را در ظرف مورد نظر بکشید و کمی روغن زیتون رویش بدهید. برای تزیین آن می‌توانید از سبزی معطر، گردو و زیتون استفاده کنید.

به همین سرعت و راحتی متبل بادمجان شما آماده شد.

نوش جان کنید و لذت ببرید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا