طرز تهیه ی دسر شاتوت تگری برای روزهای گرم تابستان
در گرمای شدید تابستان هیچ چیز مثل یک نوشیدنی و خوراکی خنک نمیتواند عطش و خستگی را از وجود انسان بیرون ببرد. شربت، یخدربهشت، دسر خنک و … از چیزهایی هستند که عطش را برطرف و کمآبی را جبران میکند.
مدرسه آنلاین– نوشیدنی و خوراکیهای خنک در فصل تابستان و در روزهای گرم از پرطرفدارها هستند. دسرهای خنک از خوراکیهای خوشمزهای هستند که به راحتی میتوان در خانه درست کرد.
دسر شاتوت از دسرهای خنک و خوشمزه و صد البته خوشرنگی است که در روزهای تابستان و در گرمای هوا خیلی میچسبد.
برای تهیۀ این دسر با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پودر ژلۀ شاتوت یا آلوئهورا: یک بسته
شاتوت پوره شده: یک پیمانه
بستنی وانیلی: ۱/۲ پیمانه
آب جوش: یک لیوان
طرز تهیه:
ابتدا پودر ژله را با یک لیوان آب جوش آماده کرده و کنار بگذارید تا سرد شود.
حالا دُمِ شاتوتها را گرفته و آنها را در مخلوطکن بریزید و پوره کنید. سپس بستنی و ژلۀ سرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را درون قالب یا لیوان بریزید و ۴-۵ ساعت در یخچال بگذارید.
دسر شاتوت شما آماده است.
گوارای وجودتان!