دو سوته ترشی انار و لبو با رنگ و طعم بسیار عالی درست کن
ترشی یکی از مزههای خوشمزۀ کنار غذایی است که در کنار غذاهایی مثل لوبیاپلو و دمپختک و ماکارونی و آبگوشت و … خیلی مزه میدهد. ترشی انواعی دارد و با توجه به آب و هوا و منطقه و میوههای هر جا، انواع ترشی تهیه میشود.
مدرسه آنلاین – شهرها و روستاهای مختلف بنا به ذائقه و موادی که در دسترسشان بوده اقدام به تهیۀ ترشی میکردهاند. در این زمان که به دلیل تجهیزات حمل و نقل و نگهداری هر میوه و سبزی و محصولی در هر کجا پیدا میشود، همه میتوانند هر چه میخواهند بخرند و طبخ و تهیه کنند.
ترشی انار و لبو از ترشیهایی است که مواد لازمش در دسترس است و علاوه بر اینکه به راحتی و سریع آماده میشود، خیلی هم خوشمزه و باب میل اهالی خانه است. رنگ طبیعی و زیبای آن هم که دیدنی است.
مواد لازم
انار متوسط: پنج عدد
لبوی متوسط: چهار عدد یا۷۰۰ گرم
شکر: دو قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق غذاخوری
گلپر: یک قاشق غذاخوری
سرکه: به میزان لازم
آب لبو: به میزان لازم
طرز تهیه:
مرحلۀ اول
لبوها را با پوست به خوبی میشوییم و درون یک قابلمۀ مناسب میریزیم. قابلمه را تا نیمه، آب پر کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا لبوها به طور کامل بپزند. پس از پخت لبوها را خرد میکنیم.
مرحلۀ دوم
حالا داخل یک ظرف بزرگ انار دان کرده را با لبوها و شکر، نمک و گلپر را اضافه میکنیم و هم میزنیم. سپس مواد را داخل ظرفی که میخواهیم ترشی را بیندازیم، میریزیم.
مرحلۀ سوم
دو سوم ظرف را سرکه میریزیم و یک سومش را از آب لبویی که لبو را داخلش پختیم میریزیم تا تیزی سرکه را بگیرد. درش را محکم میبندیم. و 24 ساعت اجازه میدهیم بماند.
پس از یک روز ترشی انار و لبوی خوشمزه آماده است.
نکات:
حواستان باشد که لبو زیاد پخته نشود.
این ترشی تا ده روز داخل یخچال ماندگاری دارد.
میتوانید لبو را رنده درشت هم بزنید.
نسبت انار و لبو اختیاری است.