این شیرینی خوشمزه رو بدون فر برای عید درست کن
نزدیک عید، خانمهای با سلیقه و هنرمند به فکر درست کردن شیرینیهای مختلف میافتند. پخت شیرینی در منزل علاوه بر اینکه هنر و سلیقۀ کدبانوها را نشان میدهد، از نظر هزینه نیز بهصرفه است.
مدرسه آنلاین– پخت شیرینیهای خانگی به نوعی سرگرمی و تفریح محسوب میشود و لذتبخش است. عطر شیرینی که در منزل میپیچد با خودش سرزندگی میآورد و اگر دمدمهای عید باشد این شور را بیشتر هم میکند. شیرینیهای خانگی به همان خوشمزگی شیرینیهای قنادی است با این تفاوت که ظاهرش را خودتان با سلیقه و هنر خودتان میتوانید طراحی کنید.
یک شیرینی آسان بدون فر و با مزۀ عالی به نام شیرینی گل رز را برای آموزش امروز در نظر گرفتهایم. این شیرینی جزء شیرینیهای خشک عید هست.
مواد لازم برای شیرینی گل رز:
آرد سفید: ۱۴۰ گرم، معادل یک لیوان دسته
کره: ۱۰۰ گرم
پودر قند: ۵۰ گرم، تقریباً نصف کمتر لیوان
تخم مرغ: ۲۵ گرم، معادل نصف تخم مرغ
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
به دلخواه رنگ خوراکی یا رنگ غذا یا زعفران غلیظ یا یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو
طرز تهیه:
مرحلۀ اول:
ابتدا کره با پودرقند را به مدت پنج دقیقه بزنید، بعد تخم مرغ را داخل یک ظرف کوچک با چنگال هم بزنید و نصفش را به همراه وانیل و رنگ دلخواه به مواد اضافه کنید. چند دقیقه هم بزنید.
مرحلۀ دوم:
حالا آرد الک شده رااضافه کنید و با لیسک هم بزنید. مواد را داخل قیفِ ماسورهای بریزید. کف تابه یا سینی فر کاغذ پوستی قرار دهید و رز یا شکوفۀ رز بزنید.
نکات:
*برای داخل فر دمای ۱۷۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه
*برای فر برقی دمای ۱۵۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه
*برای تابه با شعله پخش کن روی حرارت ملایم ۱۵ دقیقه
*از ماسوره 2d یا m1 استفاده کنید.
*این مقدار برای ۱۲ عدد رز هست. اگر شکوفه بزنید ۲۵ عدد میشود.