تغذیهمامان بابا

این شیرینی خوشمزه رو بدون فر برای عید درست کن

نزدیک عید، خانم‌های با سلیقه و هنرمند به فکر درست کردن شیرینی‌های مختلف می‌افتند. پخت شیرینی در منزل علاوه بر اینکه هنر و سلیقۀ کدبانوها را نشان می‌دهد، از نظر هزینه نیز به‌صرفه است.

مدرسه آنلاین– پخت شیرینی‌های خانگی به نوعی سرگرمی و تفریح محسوب می‌شود و لذت‌بخش است. عطر شیرینی که در منزل می‌پیچد با خودش سرزندگی می‌آورد و اگر دم‌دم‌های عید باشد این شور را بیشتر هم می‌کند. شیرینی‌های خانگی به همان خوشمزگی شیرینی‌های قنادی است با این تفاوت که ظاهرش را خودتان با سلیقه و هنر خودتان می‌توانید طراحی کنید.

یک شیرینی آسان بدون فر و با مزۀ عالی  به نام شیرینی گل رز را برای آموزش امروز در نظر گرفته‌ایم. این شیرینی جزء شیرینی‌های خشک عید هست.

مواد لازم برای شیرینی گل رز:

آرد سفید: ۱۴۰ گرم، معادل یک لیوان دسته

کره: ۱۰۰ گرم

پودر قند: ۵۰ گرم، تقریباً نصف کمتر لیوان

تخم مرغ: ۲۵ گرم، معادل نصف تخم مرغ

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

به دلخواه رنگ خوراکی یا رنگ غذا یا زعفران غلیظ یا یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو

طرز تهیه:

مرحلۀ اول:

ابتدا کره با پودرقند را به مدت پنج دقیقه بزنید، بعد تخم مرغ را داخل یک ظرف کوچک با چنگال هم بزنید و  نصفش را به همراه وانیل و رنگ دلخواه به مواد اضافه کنید. چند دقیقه هم بزنید.

مرحلۀ دوم:

حالا آرد الک شده  رااضافه کنید و با لیسک هم بزنید. مواد را داخل قیفِ ماسوره‌ای بریزید. کف تابه یا سینی فر کاغذ پوستی  قرار دهید و رز یا شکوفۀ رز بزنید. 

نکات:

*برای داخل فر دمای ۱۷۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه

*برای فر برقی دمای ۱۵۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه

*برای تابه با شعله پخش کن روی حرارت ملایم ۱۵ دقیقه

*از ماسوره 2d یا m1 استفاده کنید.

*این مقدار برای ۱۲ عدد رز هست. اگر شکوفه بزنید ۲۵ عدد می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا