این پای سیب زمینی بدون گوشت برای ناهار عالیه
معمولاً درست کردن غذا برای ناهار که بچهها از مدرسه میآیند و منتظر غذای خوشمزه هستند کمی سخت است، مخصوصاً وقتی کار داریم و سرمان شلوغ است و یا خسته و گرسنه از راه رسیدهایم و دلمان یک غذای خانگی میخواهد.
مدرسه آنلاین– خیلی از ما هر روز از خودمان میپرسیم که ناهار چی بپزم؟ جواب این سؤال وقتی سختتر میشود که به دنبال یک غذای جدید و ارزان و خوشمزه باشیم. پای سیبزمینی با بادمجان و قارچ از آن غذاهای مناسب برای وعدۀ ناهار است که احتیاجی به گوشت ندارد و طعم جذابی هم دارد.
ما امروز با طرز تهیۀ پای سیبزمینی به عنوان یک ناهار ارزان و خوشمزه در خدمت شما هستیم.
مواد لازم:
سیب زمینی پخته و رنده شده: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: یک عدد
قارچ: ۱۰۰ گرم
بادمجان: دو عدد
زرشک: ۱/۲ قاشق سوپ خوری (اختیاری است.)
پیاز : ۱ عدد
زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
پودر سیر: ۱/۲ قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
مرحلۀ اول:
سیب زمینی، تخم مرغ، پودر سیر، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط میکنیم.
مرحلۀ دوم:
بادمجان را به صورت مکعبهای ریز خرد میکنیم، کمی به آن نمک میزنیم و اجازه میدهیم حدود نیم ساعت بماند تا تلخیاش گرفته شود. سپس بادمجانها را با دست فشار داده تا آب اضافۀ آن خارج شود. بعد آن را با مقداری روغن تفت میدهیم.
مرحلۀ سوم:
پیاز را سرخ کنید. زمانی که پیاز کمی نرم شد قارچ هایتان را بشورید و به یک اندازه خرد کنید و در یک تابه آن را هم بزنید تا کاملاً سرخ شود.
مرحلۀ چهارم:
حالا بادمجانها را به مواد اضافه کنید و کمی تفت بدهید. ادویهها را بریزید و تفت بدهید. سپس زرشک را اضافه کنید.
مرحلۀ پنجم:
حالا از مواد سیبزمینی داخل قالب تارت چرب شده قرار داده و از مواد میانی روی آن بریزید. می توان از مواد سیب زمینی درون قالب مافین ریخت، سپس از مواد میانی ریخته و دوباره روی آن را با مواد سیب زمینی پرکرد.
در مواد میانی میتوانید از پنیر پیتزا استفاده کنید. در این صورت پیاز داغ حذف میشود.
مرحلۀ ششم:
قالبها را در فری که از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجۀ سانتی گراد گرم شده باشد بگذارید. برای قالب کوچک به مدت ۲۵ دقیقه و برای قالب بزرگ به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید. پس از اینکه پای شما پخت، گریل را یکی دو دقیقه بزنید تا رویش هم طلایی شود. بعد از فر خارج کنید و اجازه دهید سرد شود و سپس از قالب خارج کنید.
پای سیبزمینی گیاهی شما آماده است. آن را به دلخواه و سلیقۀ خودتان تزیین کنید.