این شیرینی نارگیلی بدون روغن و رژیمی رو کافیه یکبار امتحان کنی
پخت شیرینی در منزل علاوه بر اینکه هنر و سلیقۀ کدبانوها را نشان میدهد، از نظر هزینه نیز مقرون بهصرفه است.
مدرسه آنلاین– پخت شیرینیهای خانگی به نوعی سرگرمی و تفریح محسوب میشود و لذتبخش است. عطر شیرینی که در منزل میپیچد با خودش سرزندگی میآورد. شیرینیهای خانگی به همان خوشمزگی شیرینیهای قنادی است با این تفاوت که ظاهرش را خودتان با سلیقه و هنر خودتان میتوانید طراحی کنید.
امروز طرز تهیۀ یک شیرینی خوشمزۀ رژیمی و بدون روغن را برای آموزش در نظر گرفتهایم. این شیرینی را خیلی فوری و راحت میتوان درست کرد. طعم این شیرینی نارگیلی نیز فوقالعاده است. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پودر نارگیل: نصف پیمانه
شکر: نصف پیمانه
پودر وانیل: نوک قاشق چایخوری (اختیاری است.)
زردۀ تخممرغ: دو عدد
آرد: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مرحلۀ اول:
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. سپس زردۀ تخممرغ را با همزن سه دقیقه بزنید. بعد
شکر، وانیل و آرد را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحلۀ دوم:
حالا پودر نارگیل را اضافه کنید و با چنگال به آرامی هم بزنید.
مرحلۀ سوم:
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید سپس به اندازۀ یک قاشق مربا خوری از مواد روی آن بریزید (مثل شیرینی کشمشی) و حتماً فاصله را بین شیرینیها رعایت کنید. اندازۀ شیرینیها را میتوانید به سلیقۀ خودتان بزرگ یا کوچک کنید.
مرحلۀ چهارم:
شیرینیها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. اگر دمای فر شما بالا بود هفت تا هشت دقیقه هم کافی است. بعد از اینکه شیرینیها پخن، یک دقیقه هم گریل را بزنید تا روی شیرینی هم پخته شود.
نکته: حتماً بگذارید شیرینیها خنک شود بعد از کاغذ جدا کنید و گرنه شیرینی خرد میشود.