آموزش کیک فنجونی بدون فر و همزن
کیک و شیرینی در اغلب مهمانیها و عصرانههای دور همی پای ثابت است که کنار چای خیلی مزه میدهد.
مدرسه آنلاین– ما ایرانیها معمولا عادت داریم چای را با یک چیز شیرین از قند و شکرپنیر تا شکلات و کیک و… بخوریم. چای و کیک یک میانوعدۀ خوب برای صبح یا یک عصرانۀ خوشمزه است که تقریباً برای همۀ ما دلچسب است و از آن استقبال میکنیم. چه بهتر که خودمان بتوانیم در خانه کیکهای متنوع، سالم، ارزان و بدون مواد نگهدارنده و افزودنیهای شیمیایی درست کنیم و در کنار هم نوشجان کنیم.
کیک فنجونی از کیکهای خوشمزه است که به راحتی میتوان آن را در منزل درست کرد و کنار اعضای خانواده دور هم یک عصرانۀ خوب و سالم خورد. برای درست کردن این کیک همراه ما باشید.
مواد لازم:
هفت قاشق غذا خوری آرد سفید
یک قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو
یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
کمی وانیل
هفت قاشق غذاخوری شکر
هشت قاشق غذاخوری شیر
یک عدد تخم مرغ
پنج قاشق غذاخوری روغن مایع
طرز تهیه
مرحلۀ اول:
اول از همه یک قابلمۀ آب را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس راد، بکینگپودر، وانیل و پودر کاکائو رابا هم ترکیب و الک کنید که یکدست شود.
مرحلۀ دوم:
حالا شکر، تخممرغ، شیر و روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد یکی دو دقیقه با همزن دستی یا چنگال بزنید.
مرحلۀ سوم:
فنجانهای نشکن را با روغن مایع چرب و بعد داخلش آرد پاشی کنید. بعد فنجان را برگردانید تا آرد اضافی آن خارج شود. نیمی از فنجان را با مایۀ کیک پر کنید و داخل آب در حال جوش قرار دهید. روی قابلمه دمکنی و زیرش شعلهپخشکن بگذارید و اجازه بدهید با حرارت ملایم حدود بیست الی سی دقیقه بپزد. با خلال دندان چک کنید که پخته باشد.
بعد از پخت برای تزئین از گاناش شکلاتی میتونید استفاده کنید.
طرز تهیۀ گاناش شکلاتی:
سه قاشق غذاخوری خامه را روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری بگذارید تا ذوب شود. بعد ۵۰ گرم شکلات اضافه کنید تا ذوب شود. به همین راحتی گاناش شکلاتی شما آماده میشود.
کیک فنجونی شما آماده است. با یک فنجان چای تازهدم میل کنید.