تغذیهمامان بابا

کراکت مرغ با این دستور عالی میشه

درست کردن غذا و آشپزی سلیقه و هنر و ذوق خاصی می‌خواهد که کدبانوهای ایرانی از آن برخوردار هستند.

مدرسه آنلاین– پختن غذا یکی از تفریحات لذت‌بخش است که خانم‌های هنرمند ایرانی با عشق آن را انجام می‌دهند. اما گاهی درست کردن غذا برای وعده‌های ناهار و شام و به خصوص اگر مهمان داشته باشیم کمی سخت است و سختی کار آنجاست که نمی‌دانیم چی درست کنیم و مدام به این فکر می‌کنیم که چه غذای جدیدی بپزیم که خوشمزه هم باشد.

ما امروز با آموزش پخت یک غذای مدرن و خوشمزه به نام کراکت مرغ با شما هستیم. همراه ما باشید.

مواد لازم:

500گرم مرغ چرخ شده
۲۰۰ گرم فلفل دلمۀ رنگی، نگینی خرد شده
۲۰۰ گرم پنیر پیتزا یا خامه‌ای
۴ قاشق گشنیز و جعفری ساطوری شده
سه تا چهار قاشق پودر سوخاریِ نان باگت خشک و آسیاب شده
ادویه‌هایی مثل: پاپریکا، زرد چوبه ،فلفل سیاه و قرمز ، پودر پیاز ، پودر سیر ، نمک

طرز تهیه:

مرحلۀ اول

همۀ مواد را با مرغ مخلوط می‌کنیم و حسابی ورز می‌دهیم و به سیخ چوبی می‌زنیم.

مرحلۀ دوم

سه تا بشقاب کنار دستتان باشد. در  یکی از بشقاب‌ها، تخم‌مرغ زده شده بریزید، بشقاب بعدی آرد سفید و بشقابِ سوم هم پودر سوخاری بریزید.

مرحلۀ سوم

کراکت‌هایی را که به سیخ چوبی زدیم اول در آرد، بعد در تخم‌مرغ و در نهایت در پودر سوخاری غلت بدهید و نیم ساعت بگذارید استراحت کند.

مرحلۀ چهارم

پس از استراحت کراکت‌ها را در  تابه با روغن زیاد دو طرفش را سرخ کنید و در کنار سس تار تار و گوجه با نان نوش جان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا