تغذیهمامان بابا

به جای تنقلات مضرّ، پاستیل شیره درست کن که هم سالمه و هم مقوی

هله هوله‌ها و تنقلّات امروزی اغلب خوراکی‌های کم ارزش و گاه مضرّی است که طعم خوبی دارد و هر گروه سنّی به خصوص بچه‌ها آن را می‌پسندند.

مدرسه آنلاین– کودکان در سنین رشد قرار دارند و باید مواد مقوی و سالم بخورند. بنابراین بهتر است به عنوان میان‌وعده و برای سرگرمی و تنوّع خوراکی‌های خوشمزه و سالم برای آنها در نظر بگیریم. با مواد غذایی مفید می‌توان میان‌وعده‌های جذّاب و خوشمزه درست کرد که جایگزین هله‌هوله‌های مضرّ شود.

پاستیل شیره یک هله‌هولۀ سالم و مقوی و خونساز است که با خیال راحت بچه‌ها می‌توانند بخورند. طعمش هم عالی است و بچه‌ها دوست دارند.

برای درست کردن پاستیل شیره با ما همراه باشید.

پاستیل با شیره ی انگور و شیره ی خرما سرشار از آهن و فولیک اسید است و انرژی مورد نیاز را تأمین می‌کند.

مواد لازم:

شیرۀ انگور یا خرما : پنج قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین : دو قاشق غذاخوری

آب یا شیر : یک لیوان

طرز تهیه:

پودر ژلاتین و آب و شیره را باهم مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا کامل حل شود. سپس آن را داخل قالب‌های چرب‌شده بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

نکته:

برای پاستیل‌های روشن‌تر می‌توانید به جای آب از شیر استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا