تغذیهمامان بابا

با این روش آسون، سه سوته یه خیارشور ترد و خوشمزه درست کن

خیارشور از چاشنی‌های خوشمزه و پر طرفداری است که با انواع غذاهای سنتی و فست‌فودی مزده می‌دهد. این طعم‌دهندۀ ایرانی در صنایع مختلف غذایی نیز کاربرد دارد.

مدرسه آنلاین – خیارشور یکی از پر طرفدارترین چاشنی‌ها در رستوران ها و فست‌فودها محسوب می‌شود. خیلی از خانم‌های کدبانو دوست دارند خودشان در منزل خیارشور تهیه کنند و البته خیارشورهای خانگی اغلب خوشمزه‌تر هم هست.
برای آموزش کامل و مرحله به مرحلۀ خیارشور خانگی فوری و آسان و ترد با ما همراه باشید.

مواد لازم:

خیار: دو کیلو

سیر: پنج عدد

نعناع: 200 گرم (بستگی به ذائقه میزانش تغییر می‌کند.)

لیمو: دو عدد 

فلفل تند: دو عدد

سرکه: دو فنجان

آب: چهار فنجان

نمک: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مرحلۀ اول:

ابتدا خیارها را شسته و خشک می‌کنیم و در ظرفی که می‌خواهیم خیارشور بیندازیم، می‌ریزیم. سپس نعناع، سیر و لیموهای حلقه‌شده و فلفل را روی خیارها قرار می‌دهیم و لایه لایه این کار را تکرار می‌کنیم. 

مرحلۀ دوم:

سپس سرکه را روی مواد می‌ریزیم و نصف آب را اضافه می‌کنیم. بعد نمک را روی مواد می‌پاشیم و بقیۀ آب را روی مواد می‌ریزیم.

مرحلۀ سوم:

حالا در ظرف را محکم می‌بندیم تا هوا وارد ظرف نشود. می‌گذاریم خیارشور دو روز بماند. بعد از دو روز آمادۀ میل کردن است.


به همین راحتی و فوری خیارشور ترد شما آماده شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا