شیرینی عسلی رو به روش سنتی و اصیل گرگان برای عید درست کن
پخت شیرینی در منزل علاوه بر اینکه هنر و سلیقۀ کدبانوها را نشان میدهد، از نظر هزینه نیز مقرون بهصرفه است.
مدرسه آنلاین – شیرینی عسلی یک شیرینی خیلی خوشمزه و سنتی گرگانی است که با چند قلم ساده درست میشود. برای تهیۀ این شیرینی با ما همراه باشید.
مواد لازم
۱۰۰ گرم پودر قند
۲۰۰ گرم روغن جامد
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
۲ عدد تخممرغ
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
آرد به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه رویه شیرینی
۲۰۰ گرم کره
۳۲۰ گرم عسل
۷۰ گرم شکر
۳۰۰ گرم بادام پرک شده
یک قاشق سوپخوری زعفران دمکرده
پودر پسته یا خلال پسته به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی عسلی
مرحلۀ اول:
پودر قند، وانیل و روغن را در یک کاسه با همزن برقی بزنید تا یک مخلوط کشدار و کرم رنگ به دست بیاید.
مرحلۀ دوم:
سپس تخممرغها را اضافه کنید و مواد شیرینی را خوب با همزن برقی مخلوط کنید تا یک مایۀ یکدست به دست بیاید. آرد را بهتدریج اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که به دست نمیچسبد.
مرحلۀ سوم:
کف سینی فر را چرب کنید. سپس روی آن آرد بپاشید. خمیر شیرینی را روی سینی پهن کنید و سطح آن را با چنگال سوراخ کنید.
مرحلۀ چهارم:
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت ۲۰ دقیقه در طبقۀ وسط قرار دهید.
مرحلۀ پنجم:
در همین حین که شیرینی در فر است، کره، عسل و شکر را در یک قابلمۀ کوچک بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. سپس بادام پرک شده و زعفران را در قابلمه بریزید و آنها را برای پنج دقیقه بپزید. مایه به دست آمده را روی خمیر شیرینی در سینی بریزید و شیرینی را دوباره برای چند دقیقه کوتاه در طبقه وسط فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
مرحلۀ ششم:
شیرینی را از فر درب یاورید، روی آن خلال پسته یا پودر پسته بپاشید و بهاندازههای دلخواه برش بزنید.