جدیدترین اخبار

جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان در روز بزرگداشت حافظ افتتاح شد

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش گفت: ۲۰ مهر که روز بزرگداشت حافظ است به عنوان روز افتتاح جشنواره فرهنگی و هنری فردا در نظر گرفته شده است.

مدرسه آنلاین- علی رمضانی مدیرکل فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری «چهلمین جشنواره فرهنگی و هنری فردا» که امروز در ساختمان زنده‌یاد علاقه‌مندان وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: این جشنواره از نظر تعداد رشته‌ها و مخاطبان بزرگترین رویداد فرهنگی و هنری کشور است که بیش از ۷ میلیون نفر رشته را تحت پوشش دارد.

وی با بیان اینکه شورای سیاستگذاری تصمیم گرفت که در چهلمین دوره این جشنواره، برنامه متنوعی داشته باشد، ادامه داد: در اولین دوره ۸ رشته پیش‌بینی شده بود که اکنون جشنواره در ۸۰ رشته برگزار می‌‌شود؛ به عبارت دیگر متناسب با نیاز دانش‌آموزان رشته‌ها اضافه می‌شود.

رمضانی با بیان اینکه مشارکت گسترده در این جشنواره به دلیل علاقه دانش‌آموزان و والدین است، گفت: ۲۲ هزار معلم متخصص و فرهنگی در جشنواره معلمان هنرمند که سال گذشته برای اولین بار برگزار شد، شرکت کردند.

وی اضافه کرد: ۲۰ مهر که روز بزرگداشت حافظ است به عنوان روز افتتاح جشنواره فرهنگی و هنری فردا در نظر گرفته شده است.

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بچه‌ها دو سال در فضای مجازی درس خواندند و نشاط و شادی گذشته را نداشتند، اظهار کرد: امسال که قرار است مدارس به تدریج باز شود شاهد استقبال دانش‌آموزان خواهیم بود.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان ابتدایی در سال تحصیلی جدید در این جشنواره در بخش‌های همگانی ملی شرکت می‌کنند، ادامه داد: ۷ رشته جدید در سال تحصیلی جدید به رشته‌های فرهنگی و هنری اضافه شده است؛ بخش‌هایی چون لالایی خوانی در بخش آوایی دختران دوره متوسطه، منولوگ، پانتومیم، نمایش عروسکی تک نفره، تئاتر خیابانی، سرود همگانی و نقاشی همگانی از جمله این بخش‌های جدید است.

رمضانی با اشاره به اینکه داوران هر بخش از اساتید بنام هستند، افزود: متخصصان معتقدند که اگر آموزش و پرورش در حوزه هنرهای دستی و تجسمی ورود نکند، این هنرها مغفول می‌مانند و از وزارت میراث فرهنگی و گردشگری درخواست داریم که به ما کمک کنند.

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دوره آموزشی برای عوامل اجرایی برگزار می‌شود، ادامه دارد: آثار برتر دانش‌آموزان در کتابی چاپ می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شرکت دانش‌آموزان در بخش آوایی در جشنواره بیشتر است، گفت: سال گذشته که شرایط کرونا بود ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار رشته نفر شرکت کردند اما در سال‌های قبل از آن، ۷ میلیون نفررشته شرکت کردند.

رمضانی با بیان اینکه هنر در شرایط پساکرونا نقش ویژه دارد، اضافه کرد: از دستگاه‌ها و نهادهای مختلف مانند مجلس، سازمان برنامه و بودجه و ستاد کرونا درخواست داریم که به آموزش و پرورش در این راستا کمک کند.

وی به آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: در این بخش نیز بخش هنر می‌تواند کمک فراوانی کند و آمادگی داریم که در هر نقطه از کشور بر اساس نوع نیاز دانش‌آموزان، برنامه پیش‌بینی کنیم.

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: در برخی کانون‌های فرهنگی و تربیتی، نمایشگاه فروش آثار هنری دانش‌آموزان برگزیده برگزار می‌شود و اپلیکیشنی هم در شبکه «شاد» در این خصوص در حال طراحی است. همچنین اعلام کردیم که در جوایز مسابقات و اهدای هدایا از آثار دانش‌آموزان برگزیده استفاده شود.

وی ادامه داد: امسال از ۴۰ نفر از همکاران فرهنگی که در ۴۰ سال گذشته در حوزه فرهنگی و هنری فعالیت می‌کردند، تقدیر می‌کنیم.

رمضانی درباره توجه به دانش‌آموزان نخبه، گفت: دانش‌آموزان برتر به کانون‌های فرهنگی و تربیتی معرفی می‌شوند و از آنها به عنوان کمک مربی استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه جشنواره فرهنگی و هنری فردا در مردادماه پایان می‌یابد، اضافه کرد: ۷۰ درصد دانش‌آموزان در فعالیت‌های فرهنگی و هنری مدرسه شرکت می‌کنند.

منبع: فارس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا