تغذیهمامان بابا

برای ناهار یه پیتزای خوشمزه و فوری با نون لواش درست کن

پیتزا از غذاهای فست‌فودی است که اغلب مردم در سراسر جهان و به ویژه بچه‌ها طرفدار آن هستند. تهیۀ این غذا شاید در منزل به نظر کمی سخت باشد، اما با روش‌های مختلف می‌توان به راحتی پیتزای خانگی سالم درست کرد.

مدرسه آنلاین _ پیتزا یک غذای خوشمزه‌ است که اصالت ایتالیایی دارد. کودکان و دوستداران فست‌فود از طرفداران پیتزا هستند. بیشتر این غذا در فر  و با خمیر پخته می‌شود. ولی می‌توان آن را با مواد دم دستی و با نان لواش هم تهیه کرد.

برای آموزش پخت پیتزا با نان لواش همراه ما باشید.

این لازانیا با سایر لازانیاها فرق دارد و به راحتی می‌توان آن را در قابلمه درست کرد.

مواد لازم:

پیاز متوسط: یک عدد

گوشت چرخکرده: 200 گرم (میزانش بستگی به خودتان دارد.)

نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه و آویشن: از هر کدام یک قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی: دو تا سه قاشق غذاخوری

قارچ حلقه‌حلقه شده: پنج عدد

فلفل دلمه: نصف  یک فلفل

پنیر پیتزا: به میزان لازم

نان لواش: چهار عدد

طرز تهیه:

مرحلۀ اول:

پیاز را خرد و داخل تابه تفت بدهید تا سرخ شود. بعد گوشت را اضافه کنید و داخل پیاز تفت بدهید تا سبک شود. نمک ، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زرد چوبه و آویشن را اضافه و مخلوط کنید. 

مرحلۀ دوم:

حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت بدهید تا خامی رب گرفته شود. سپس قارچ حلقه شده و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید

مرحلۀ سوم:

کف قالب را چرب کنید. کمی سس گوجه روی نان لواش بریزید و نان را کف قالب قرار بدهید. مواد را روی نان پهن کنید. کمی پنیر پیتزا بریزید. این کار را چهار مرتبه تکرار کنید تا چهار لایه نان با مواد داشته باشید. لایۀ آخر پنیر پیتزا بریزید و داخل فر با درجۀ ۱۶۰ الی ۱۸۰ به مدت 25 دقیقه قرار دهید. 

نکته: برای مواد میانی از مرغ ، سوسیس ویا کالباس هم می‌توانید استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا